自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章

無火電子煙更安全?未必,有時「無明火」起同樣可怕,美國加州24歲男子Mohamad Zayid Abdihdy日前就有這慘痛經歷,下體更差點被燒傷,嚇得他揚言以後也不敢再吸食電子煙。

閉路電視拍到阿比哈迪右邊大腿位置突然冒出火花,隨即有如「放炮仗」般連爆。

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁同自我引爆有乜分別.

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

bebet 發表於 18-8-30 09:07
無火電子煙更安全?未必,有時「無明火」起同樣可怕,美國加州24歲男子Mohamad Zayid Abdihdy日前就有這慘 ...

子爵府

爆到咁誇?!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

別墅

回覆樓主

男爵府

+4熱血勳章

回覆樓主:

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

好恐怖

水晶宮

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

香港多咗人食。

首頁

尾頁

跳至