手機screen recording

華華子
|
想問一下大家, 如果我用緊iphone, 請問邊個app可以做到screen recording又好用? 我依家用緊Record it, Go record, 成日錄錄下自己停左, 而且我最高紀錄只錄得1分鐘

謝謝大家~~~~
pollyly
|
華華子 發表於 18-8-30 11:47
想問一下大家, 如果我用緊iphone, 請問邊個app可以做到screen recording又好用? 我依家用緊Record it, Go r ...

iphone木身有呢個功能
華華子
|
pollyly 發表於 18-8-30 12:21
iphone木身有呢個功能

是嗎? 請問係邊度搵到呢個功能?
BellyMonkey
|
華華子 發表於 18-8-30 12:54
是嗎? 請問係邊度搵到呢個功能?

試試:

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
華華子
|
BellyMonkey 發表於 18-8-30 13:10
試試:

多謝你呀, 其實我都有開呢個功能, 另外再download兩個apps.....但唔知點解, 每次錄都自動stop左~~~

我試下delete左另外個兩個apps, 淨係用iphone個個function, 睇下得唔得?

Thanks~~~~~~~~
BellyMonkey
|
華華子 發表於 18-8-30 13:18
多謝你呀, 其實我都有開呢個功能, 另外再download兩個apps.....但唔知點解, 每次錄都自動stop左~~~

我試 ...

我冇真係用過,只係試過個功能
見網上有人講話只要部電話有位就錄2個鐘都沒有問題,如果錄錄吓會停咗你睇睇會不會係因為唔夠位儲存。