有沒有媽媽沒水腫的?

KeungChu
|
現在38w3d..手腳仲未見有水腫。。。係咪有水腫先代表就生得?
珍惜眼前
|
我36週4 由有b到而家都冇水腫過,不過就34週左左手指關節就開始好緊
yankiyan
|

我而家38wk
暫時無腫過

Nbs
|
我生個女時完全無腫
Ballz
|
我生阿仔時全孕期都無水腫。
little_lovebb
|
回覆 Ballz 的帖子

我也是, 生我囝時完全沒有水腫過
KeungChu
|
Ballz 發表於 18-8-30 16:24
我生阿仔時全孕期都無水腫。

生之前也沒有腫嗎?
Ballz
|
KeungChu 發表於 18-8-30 17:39
生之前也沒有腫嗎?

無腫呀,係腰骨酸痛左一星期,之後就見紅同時開始陣痛就去左醫院度等生。
ipcs
|
KeungChu 發表於 18-8-30 14:11
現在38w3d..手腳仲未見有水腫。。。係咪有水腫先代表就生得?

我生完之後出左院幾日先開始腫,但又唔係腫好耐。
EstrellaDamm
|

我兩胎都係足晒月滿40週後生,兩次都無試過水腫。
momolonglongb
|

我39週4啦,我陀今胎無水腫,一次都無腫過,見到朋友都話我今胎陀得好,一d水腫都無,反而第一胎時有腫,陀兩胎都係女
KILW
|
我陀嗰時完全無腫,係生完之後幾日先腫
Che_Che
|

不是人人有水腫的
RubyYu07
|
我都無水腫,睇個人體質架~
haha748494
|
每個人體質唔同,我陀第二胎算系高O,醫生話我唔會水腫,身體算系可以嘅。
yiphaulaam
|

我有左之後除咗面腫,直到生手腳都冇腫過,只係重磅咗好多
suki-c
|
有無人知道,咁其實有水腫好定無水腫好?
higreens
|
有無推薦水腫食咩又話擦咩好?
Jagiya
|

依家29週 暫時未有
bchuma
|

唔係,我一胎無水腫,二胎有輕微,同你個人習慣有關係,唔係水腫就會生嘅