自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

月頭我一次過就交晒
如果係自己遲我唔會叫佢waive

大宅

docomo 發表於 18-8-30 17:19
如果喺發卡銀行有戶口就可以自動轉帳啫,冇嘅點轉?

唔使架,我唔同銀行既信用卡都可以Set 我HSBC 戶口auto pay,不過要記得睇statement ,試過俾左三千蚊年費,好在可以waive

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

she811 發表於 18-8-30 16:11
上個月已經遲左一次,今日醒起又遲左,上次已電話申請wave late, fin. charge,你地今次仲有無呢?
平時有m ...

打左先啦

男爵府

babymamaloveyou 發表於 18-8-30 18:19
一試無妨。 我之前都試過連續兩次冇交,都wave到, 不過係另一間銀行, 咪試下囉!
...

好的,Thx!

侯爵府

回覆樓主

bea 冇情講

公爵府

hashtag影視迷勳章

docomo 發表於 18-8-30 17:19
如果喺發卡銀行有戶口就可以自動轉帳啫,冇嘅點轉?

可以的,問card center 攞form填,然後交去自己銀行

寶石宮

2023年兔年勳章

she811 發表於 18-8-30 20:51
好的,Thx!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tansyneko 發表於 18-8-30 17:46
唔會咁遲先交,通常一收到就交咗佢

我罰過一次, 不會再畀呢啲機會發生
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我試過兩三次,不過唔記得係咪痴住定係隔一兩個月先再遲交,東亞通常唔會即刻覆,會三日內用短訊覆你,我幾次都waive到.
明天會更好~~

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

she811 發表於 18-8-30 16:11
上個月已經遲左一次,今日醒起又遲左,上次已電話申請wave late, fin. charge,你地今次仲有無呢?
平時有m ...

近年近乎零息 ,所以提老婆一收到信用卡结单,就立刻交費,免得被罰款~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

用戶要求終止服務

大力大力 發表於 18-8-30 23:37
近年近乎零息 ,所以提老婆一收到信用卡结单,就立刻交費,免得被罰款~
...

我有時一簽左卡就當晚online過數添,驚唔記得找又驚洗凸。
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

伯爵府

想生BB熱投

我通常26~28號就會交1次,吾會拖到最後一日最方便用pps
吾小心收左年費,交左都可以打去wavie
吾想被罰錢,唯有自己跟緊d

首頁

尾頁

跳至