【瑜伽波殺妻女】同學形容許金山次女為人理性亦從沒討論

cy101
|
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180830/58624846

金山佬 同個大女係都話佢有可能自殺!! 好在依家有證人講另一番說話!!!

milkteabb
|
家姐似想維護阿爸夾埋黎抹黑過左身既妹, 好可怕.
happyty
|
天網恢恢
cy101
|
案發的星期五當日兩人亦有談論,到下午1時24分她邀請Lily到餐廳Burger Room用膳,Lily表示好但未做完功課,建議星期一才去Burger Room用膳。二人最後對話是下午2時15分。

點睇次女都唔係自殺呀!!
eliekim
|
死者被人抺黑好可悲
抺茶雪糕
|
佢兩個真係當自己可自由創作冇人揭穿
Joant
|
問警員個英文名係乜有乜用?
Yukyuk
|
坦白從寬 還苦主清白

#鬼拍後尾
tsung
|
eliekim 發表於 18-8-30 17:02
死者被人抺黑好可悲

dndoomostt
|
eliekim 發表於 18-8-30 17:02
死者被人抺黑好可悲

同學仔之餘, 請埋學校老師做証, 係咪咁大學習壓力

個兩父女當人白痴, 自己叻晒

Heixsap
|
呢個老豆真係賤到無人有喎,屈晒落自己個女度,有無人性架
babyboy2013
|
Joant 發表於 18-8-30 17:08
問警員個英文名係乜有乜用?

個好人叫devil
luckybaby2011
|
cy101 發表於 18-8-30 16:48
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180830/58624846

阿爸殺阿媽
家姐抺黑阿妹
呢家人將來點算、呢幾年點過架
secretrose
|
Heixsap 發表於 18-8-30 18:47

警察話個瑜伽球無左個塞,個塞係車搵唔到但係姓許的書檯桶搵到?咁边個抆左個塞?
vet
|
希望細仔同另一女兒有良心去作供。
MICMATL
|
屈老婆入邪教,屈個女自殺,希望佢哋泉下有知,晚晚番嚟搵佢。其實唔需要聽佢鬼話連篇遊花園,身為教授,吸入一氧化碳會死人,佢都周圍放,點講都講唔通。放係密封車內更居心叵測,洩氣的話車內的人必死無疑,明知危險物品,做做下實驗竟然偷咗啲一氧化碳返屋企,搵鬼信!
sangria
|
Heixsap 發表於 18-8-30 18:47

屈個女真係 罪加一等
MKma
|
抹黑死者以求脫罪,佢地兩父女夜晚瞓唔瞓得着㗎?但個禽獸教授對個醜樣小三又好好喎,話完全唔關佢事!
抺茶雪糕
|
MKma 發表於 18-8-30 21:23
抹黑死者以求脫罪,佢地兩父女夜晚瞓唔瞓得着㗎?但個禽獸教授對個醜樣小三又好好喎,話完全唔關佢事!
...

唔係比鬼迷都唔會做出咁冷血嘅事對自己屋企人
ching070707
|
痴根!唔怪得個天落咁耐雨!