變相少咗1/3喎!

北寄貝
|

剛剛行過見到。後生仔可能覺得係造型,但我呢d師奶仔就覺得用一堆芒果換走左1/3個蛋糕囉!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-8-30 17:45
MoooVoo
|
北寄貝 發表於 18-8-30 17:10
剛剛行過見到。後生仔可能覺得係造型,但我呢d師奶仔就覺得用一堆芒果換走左1/3個蛋糕囉!

...

呢個唔係display俾人睇入面係點架咋咩?買返黎exactly係咁?唔係掛
北寄貝
|
MoooVoo 發表於 18-8-30 17:12
呢個唔係display俾人睇入面係點架咋咩?買返黎exactly係咁?唔係掛

你提一提,我好奇心上官網查一查,實物真係咁喎!個圖少左1/4;實物少左1/3。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-31 11:41
callmebabe
|

...

美心咁都諗到
siumak
|
北寄貝 發表於 18-8-30 17:17
你提一提,我好奇心上官網查一查,實物真係咁喎!

要搵 jm 去美心指住個切開在o既版本話要哩個先至得喎。

nintendo
|
北寄貝 發表於 18-8-30 17:17

你提一提,我好奇心上官網查一查,實物真係咁喎!:w ...

兩張相,缺了的 % 唔同。
一個冇 33% ,一個冇 25% 。
咁到底實物係點?
我就覺得只是 sample 。

asukav6
|
但蛋糕唔係計幾多磅嘅咩,夠返咁重咪得囉
北寄貝
|
nintendo 發表於 18-8-30 17:26
咁到底實物係點?

鋪頭門口果張應該係實物。(我理解)
BGCOME08
|
如果係咁我唔會買囉,缺少一忽意頭唔好,我唔like。
cindy618
|

...

下???咁都得
維仔媽媽
|
現在美心究竟系賣蛋糕定賣生果?
kc_01k
|
nintendo 發表於 18-8-30 17:26
咁到底實物係點?

個蛋糕,一個mark大咗腳坐啫,包容包容
OforOsaka
|
北寄貝 發表於 18-8-30 17:29
鋪頭門口果張應該係實物。(我理解)

未買過呢隻、我以為係sample

我諗冇人會買少左忽的蛋糕掛

Ho_BB
|
咩玩法?
raven
|
實物同相一向都有分別 ga la!!!!!
bbballade
|
應該計重量既
tsung
|
少咗一忽
wing_19870612
|

...

我答你,係一整個,但堆芒果中間係空心既
因為我早排買過黎食!
wcpcelia    發表於 18-8-31 11:41
boccioni    發表於 18-8-30 18:45
小慧星
|

lovececing
|
我尋日見到,我都以為係demo黎咋