新手,見啡

winnie1002chan
|
我剛懷孕第3週,現在有流啡同腹小痛
請問大家有冇可以分享一下~
我好擔心,今日睇左醫生,佢都只叫我瞓床休息,什麼都做唔到(emoji)(emoji)
pearluffy
|
瞓床休息幾日觀察下先
祝你順利bb痴實
AikoMok
|
winnie1002chan 發表於 18-8-30 19:03
我好擔心,今日睇左醫生,佢都只叫我瞓床休 ...

3週check5到D咩!起碼要6~7週先check到心跳
katiejim
|
winnie1002chan 發表於 18-8-30 19:03

休息下。有得訓就訓。訓唔著都攤係床。
唔好周圍郁。
祝bb 癡實
Froggreen
|
訓多d
|
謝謝大家~
由於我係高齡產婦,今次又係做IVF, 試過兩次失敗,今次能著床所以都好緊張,真擔心,今早一見紅,個心好似跳左出來咁~ (emoji)
Yulingbb
|

其實我e+同你情況差吾多,但我小腹無痛,但孕酮過低,e生都係叫我瞓床同多飲豆漿。我明天轉個第二個朋友推薦的醫生再睇一下,你都要加油呀!
RubyYu07
|
第三週確實太早,未可以照到。你好好臥床休息。
Kinkikuk
|
winnie1002chan 發表於 18-8-30 20:55
謝謝大家~
由於我係高齡產婦,今次又係做IVF, 試過兩次失敗,今次能著床所以都好緊張,真擔心,今早一見紅 ...

平常心,唔好咁大壓力,心情都好影響個胎(雖然都真係好難做到)臥床係最好㗎啦,加油呀
musiccisum
|

瞓床,除左去廁所全日都喺床
|
今早腹(似m痛)痛比沉日感覺強左d,今早仲有啡同少分泌物,因為做IVF所以醫生有俾藥塞同葉酸食,沉日打過電話返醫院問姑娘 ,佢都係話繼續塞藥,等下星期覆診先照~
我其實都明白要瞓床休息,不過當自己一個靜下來就會諗好多野
我都同佢講,要加油,大家一齊努力~
Che_Che
|
winnie1002chan 發表於 18-8-31 08:06
今早腹(似m痛)痛比沉日感覺強左d,今早仲有啡同少分泌物,因為做IVF所以醫生有俾藥塞同葉酸食,沉日打過電 ...

加油,多休息
Gloria22sen
|
未穩定,所以都係訓床,盡量坐同訓咋,直至無啡為止
pigpigFF
|
訓多的床, 咩操勞野都吾好做.
希望BB痴實你
haha748494
|
暫時穩陣D,就臥床休息,唔會繼續流啡就唔洗擔心。