想問下萬能既BK jm, 有冇人見過有呢支朱古力酒賣?

ap9394
|
呢支酒叫Bottega Nero Dark Chocolate Liqueur!

我搵左好耐先搵到3支,好中意飲,問過賣俾我間野,佢話批發唔入了,話賣得唔好,但我真係好中意飲

有冇Jm 見過邊度仲有存貨?

謝謝大家

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
laiyee6121
|
ap9394 發表於 18-8-30 19:09
呢支酒叫Bottega Nero Dark Chocolate Liqueur!

我搵左好耐先搵到3支,好中意飲,問過賣俾我間野,佢話批 ...

見到話你知吓
ap9394
|
laiyee6121 發表於 18-8-30 21:21
見到話你知吓

好呀,多謝你先

因為我真係不停咁搵
laiyee6121
|
ap9394 發表於 18-8-30 21:23
好呀,多謝你先

因為我真係不停咁搵

我幫你手揾 
ap9394
|
laiyee6121 發表於 18-8-30 21:25
我幫你手揾 

VickiC
|

我搵左好耐先搵到3支,好中意飲,問過賣俾我間野,佢話批 ...

Google search話呢間有
我見有得add to cart
確實有冇你可以問下

ap9394
|
VickiC 發表於 18-8-30 21:39
確實有冇你可以問下

謝謝你, 好多間都問左冇貨,呢間未問!
ap9394
|
VickiC 發表於 18-8-30 21:39
確實有冇你可以問下

岩岩睇清楚,最後3支俾我賣埋就係呢間(emoji)
good_pig
|

https://www.masterofmalt.com/liqueurs/bottega/bottega-nero-cioccolato-e-grappa-dark-chocolate-grappa/?utm_content=bottega/bottega-nero-cioccolato-e-grappa-dark-chocolate-grappa&currencyCode=HKD&utm_source=database&utm_medium=base&utm_campaign=mom_base_hk&gclid=EAIaIQobChMIqPmZvv-U3QIVBQoqCh0ahAkZEAYYASABEgJ_MfD_BwE&gclsrc=aw.ds

試下訂
good_pig
|
ap9394
|
good_pig 發表於 18-8-30 22:34
https://www.masterofmalt.com/liqueurs/bottega/bottega-nero-cioccolato-e-grappa-dark-chocolate-gra ...

thank 試下先!我未試過外國訂酒番香港
ap9394
|
good_pig 發表於 18-8-30 22:35
https://www.hkliquorstore.com/bottega-nero-dark-chocolate-liqueur.html

out of stock
VickiC
|
ap9394 發表於 18-8-30 23:03
out of stock

咁又試下呢間丫

ap9394
|
VickiC 發表於 18-8-30 23:15
咁又試下呢間丫

問下先
ap9394
|
多謝你地丫,我都真係搵左好耐,搵下停下,搵下又停下,睇到眼都花,好多都過冇晒貨
ccaa
|

我係機場既免稅店買過,係朋友知我去旅行叫我喺機場嘅免稅店幫佢買,我當時係係北京既機場買到架,香港既機場免稅店都應該會有
ap9394
|
ccaa 發表於 18-8-30 23:22
我係機場既免稅店買過,係朋友知我去旅行叫我喺機場嘅免稅店幫佢買,我當時係係北京既機場買到架,香港既 ...

幾耐之前既事丫?
我最近去旅行 睇過我同牌子檸檬酒,勁難飲
ccaa
|
ap9394 發表於 18-8-30 23:24
幾耐之前既事丫?
我最近去旅行 睇過我同牌子檸檬酒,勁難飲

剛一年前啦
good_pig
|
ap9394 發表於 18-8-30 23:03
thank 試下先!我未試過外國訂酒番香港

我見有HKD...可能得卦
ap9394
|
ccaa 發表於 18-8-30 23:22
我係機場既免稅店買過,係朋友知我去旅行叫我喺機場嘅免稅店幫佢買,我當時係係北京既機場買到架,香港既 ...

係咪好好飲!呢支朱古力酒好少人欣賞,個個都飲bailey or godiva! 兩隻我都有,但都係最好飲係bottega 呢支