有冇人用緊浴室寶(窗口式)?

dickxabre
|
好唔好用?
請問大家用緊咩牌子?見有 好多唔識選
見佢有乾衣功能, 但同抽濕機比,冇得比?
e d 機點清潔?
平時用抽氣扇耐左都積唔少塵係葉。。

謝謝
頓頓豬
|
樂聲 非常好用
Calophane
|
只能勸你唔好買金章, 我之前搬屋,就係睇到BK呢度好多人話金章好,於是洗衣機及浴室寶都係買金章, 結果真係好差,浴室寶唔夠力,洗衣機鋼水差,所以我從此以後都唔信呢度多人追捧嘅牌子!要問,就問身邊一啲真正嘅用家朋友,又或者做裝修,室內設計嘅朋友。
oceandeepsea
|
最基本係買樂聲窗口,再上先諗天花
|
Calophane 發表於 18-8-30 20:14
只能勸你唔好買金章, 我之前搬屋,就係睇到BK呢度好多人話金章好,於是洗衣機及浴室寶都係買金章, 結果真係 ...

金章只可以買洗衣機,其他唔好
Herobear
|
我自己本來想裝
但問咗身邊用家決定放棄
由於只夠位裝浴室寶or 抽氣扇是但一樣,因為冇位
我朋友裝天花浴室寶,去完大抽得太慢
Lala聲裝多個抽氣扇
去大用抽氣扇
抽衫暖氣用浴室寶
佢話兩樣有齊正先正
如果只揀一,佢話抽氣扇重要d
Teletrend
|
Herobear 發表於 18-8-30 20:45
我自己本來想裝
但問咗身邊用家決定放棄

有位最好抽氣扇加天花浴室寶
|
我自己本來想裝
但問咗身邊用家決定放棄

同你一樣,只可以二選一,揀左抽氣扇,唔要浴室寶,香港唔係咁多日子咁凍,就算係都係抹身果下凍一凍,晾衫可以用抽濕機
tomato100hk
|
頓頓豬 發表於 18-8-30 20:10
樂聲 非常好用

請問咩型號?
頓頓豬
|
tomato100hk 發表於 18-8-30 21:04
請問咩型號?

這款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
樂聲窗口黎黎去去都係果兩隻
selina1109
|
Teletrend 發表於 18-8-30 20:47
有位最好抽氣扇加天花浴室寶

我就係甘裝,我亞媽個度裝左窗口德國寶無咩料到。
Anson133
|
dickxabre 發表於 18-8-30 19:39
好唔好用?

唔好用
123BBQ
|
樂聲牌,當埋抽氣扇用,冬天出暖流時最正!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Mella
|
我自己本來想裝
但問咗身邊用家決定放棄

其實浴室寶有埋抽氣扇功能,我自己都用緊,都两三年喇
Mella
|
dickxabre 發表於 18-8-30 19:39
好唔好用?

我覺得幾好,起碼冬天小朋友沖涼無咁涷

Poyau
|
考慮KDK即係P但平啲
小manman
|
我用緊rasonic窗口式迷你,非常好用~

我日日都用佢黎乾衫,仲有,我好怕凍,冬天有佢,沖涼好好多~
1199媽咪
|
123BBQ 發表於 18-8-30 23:08
樂聲牌,當埋抽氣扇用,冬天出暖流時最正!

抽氣抽得勁唔勁?
老公係厠所食煙怕抽唔到
123BBQ
|
1199媽咪 發表於 18-8-31 02:03
抽氣抽得勁唔勁?
老公係厠所食煙怕抽唔到

同之前KDK抽氣扇差不多,但家中沒有人抽煙。