美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我做開間診所有部新機叫emsculpt, 有無JM聽過? 聽講好勁, 唔使做運動都練到肌肉, 唔知係唔係.

複式洋房

up

子爵府

我有聽過ar, 我遲d去見醫生睇下有冇得做,好似美國而家好hit,唔知香港幾時有呢

複式洋房

係呀, 聽講好勁, 香港就快有, 好似得一兩間有得做. 唔使做運動都做到線條喎, 好吸引咁.

複式洋房

yannychan153 發表於 18-9-11 15:01
係呀, 聽講好勁, 香港就快有, 好似得一兩間有得做. 唔使做運動都做到線條喎, 好吸引咁. ...

我來緊約咗去做呀, 好緊張呀, 因為想短時間內Firm肌肉

男爵府

回覆樓主

我都好想試
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

monachan0503 發表於 18-12-11 12:56
我來緊約咗去做呀, 好緊張呀, 因為想短時間內Firm肌肉

等你報告
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

複式洋房

LuckyGirl 發表於 18-12-11 13:32
等你報告

我係零運動, 來緊又好快BIG DAY, 死哂火

複式洋房

我約咗今日做, 好緊張, 因為醫生話做時會有感覺, 但又唔係痛, 講唔出, 我唔痛得, 做完返來同大家報告

複式洋房

我個肚腩比較勁, 做左6次, 過左1個月, 真係個出番D線條, 真係幾work, 開頭我都唔係好信, 成幾千蚊一次. 做完o既感覺好似做完運動咁, 肌肉有D唔舒服, 不過過左一日就無事啦, 一個星期做兩次, 連續做6次, 等一個月左右先見到效果.

大宅

yannychan153 發表於 18-12-13 11:24
我個肚腩比較勁, 做左6次, 過左1個月, 真係個出番D線條, 真係幾work, 開頭我都唔係好信, 成幾千蚊一次. 做 ...

How much? 使唔使買package?

複式洋房

LuckyGirl 發表於 18-12-11 13:32
等你報告

做完了, 咁做之前會用一部儀器量身, 忘記叫乜名部機, 因為起碼有証有據呀。

跟住做既時候, 個感覺....唔知點形容, 好似好高頻咁震動, 我都去唔到最高度數, 頂唔住 (我要叫醫生幫調低啲, 樣衰 ><)

30分鐘, 超有感覺, 似做完運動"冤住冤住", 醫生話2萬下肌肉收縮, 怪唔得之
各位JM, 放心, 唔痛的, 其實幾爽, 做完會出汗架, 同埋會跟住部機呼吸, 好似做緊帶氧運動咁樣

其實我搵過哂咁多間有呢部機既地方, 得呢間係醫生睇住, 安心好多, 其他都係美容師做架咋

下星期要再去

民房

Hi, I wanna know how's the result after your Emsculpt treatment. I am going to have a free trial event on next Saturday at Central and I wanna know some advice from all of you before I go there.
And how much did you pay for the whole package?
Thanks a lot for your help

禁止訪問

洋房

回覆 monachan0503 的帖子

我剛做過4次, 肚腩又真係細左. 做嗰時又真係好似做運動咁. 而家等緊效果出.

複式洋房

msfafa 發表於 18-12-14 01:38
How much? 使唔使買package?

唔駛, 可以逐次買, 但報告指要做最少4次一個療程

複式洋房

carang0915 發表於 19-2-14 12:16
回覆 monachan0503 的帖子

我剛做過4次, 肚腩又真係細左. 做嗰時又真係好似做運動咁. 而家等緊效果出. ...

JM

我自己就幾滿意效果, 跟手我報埋personal trainer, 10日左右, 有腹肌

複式洋房

max518 發表於 19-1-16 23:48
Hi, I wanna know how's the result after your Emsculpt treatment. I am going to have a free trial eve ...

Hi Max, i got a report that shows the % of fat and muscle. It's impressive. 4 is the min no. of sessions per the medical report (doctor showed me during the consultation). The price could PM you.

民房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

減齡達人勳章

monachan0503 發表於 18-12-14 11:28
做完了, 咁做之前會用一部儀器量身, 忘記叫乜名部機, 因為起碼有証有據呀。

跟住做既時候, 個感覺....唔 ...
睇形容似做幸福椅個原理
用電流幫你肌肉收緊再放鬆咁
幾錢次呀?

首頁

尾頁

跳至