~~~男神話我弱智~~~

蚊毛
|
同男神工作好慘,又要幫佢做野,又要俾佢厭惡,佢打從心底裡睇唔起我,同佢做野會成日俾佢人身攻擊,話我弱智之類,佢仲向上司告我狀,說我做錯野和說我有問題
不過上司無話我,仲加我幾百蚊人工
我工作環境真多小人,成日俾人告狀,想整死我咁
tansyneko    發表於 18-8-30 22:01
hiragana
|
男神。。 可能都係講事實, 唔好怪佢
SullytheMonster
|
佢咁對你仲叫佢男神?
sasatt
|
男神考驗緊你啊
加油
fandycheng
|
蚊毛 發表於 18-8-30 20:17
同男神工作好慘,又要幫佢做野,又要俾佢厭惡,佢打從心底裡睇唔起我,同佢做野會成日俾佢人身攻擊,話我弱 ...

男神=小人

BBJOJO
|
同男神工作好慘,又要幫佢做野,又要俾佢厭惡,佢打從心底裡睇唔起我,同佢做野會成日俾佢人身攻擊,話我弱 ...

BBJOJO
|
hiragana 發表於 18-8-30 20:21
男神。。 可能都係講事實, 唔好怪佢

kittyChing
|
人哋講事實都有錯咩
BBJOJO
|
sasatt 發表於 18-8-30 20:24
男神考驗緊你啊
加油

IvyCP
|

加油吖,蚊姐,韓劇都係由相殺到相愛gar
falalala
|

可能佢對你有意思喎 好似讀書嗰陣咁,啲男同學對女同學有feel,就會特登做啲衰野引你注意
circle119
|
不是怨家不聚頭

可能伏缐

因恨成愛
selinako^^
|
好多辦公室愛情故事開始,都係大家想整死大家開始,鬥過你死我活
你係闊太,佢更加對你唔客氣
加油
canies
|
反客為主,壁咚佢埋牆,
問佢:覺得我邊度弱智呀?
mint2014    發表於 18-8-31 13:05
caryfox    發表於 18-8-30 23:11
VampireBaby
|

請問你上司係男人定女人?
tsung
|
canies 發表於 18-8-30 20:45
反客為主,壁咚佢埋牆,
問佢:覺得我邊度弱智呀?

竇漪房
|
咁樣都算係男神?好明顯我已經out左唔明白少女心事
靚靚C9
|
可能佢食咗誠實豆沙飽先會咁講,唔好怪佢啦