自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

用緊部6
不過未决定邊部,當然想換6.5 不過可能過萬

侯爵府

一定會,我部iphone6已經用咗差唔多4年,忍得好辛苦

子爵府

sip594 發表於 18-9-2 13:04
換一次電幾錢?在專門店換?

$180, new I way 換

男爵府

kendomimi 發表於 18-9-2 13:49
$180, new I way 換

咁要放低電話幾耐? new i way 係邊?
4年換兩次電,舊電都幾唔come用

子爵府

sip594 發表於 18-9-2 14:35
咁要放低電話幾耐? new i way 係邊?
4年換兩次電,舊電都幾唔come用

In Jordan
Change in front of u .. 20-30 mins

男爵府

kendomimi 發表於 18-9-2 15:03
In Jordan
Change in front of u .. 20-30 mins

唔該曬你!!

珍珠宮

kendomimi 發表於 18-9-1 11:45
用緊iPhone 6 64g近4年
用左40g only , 又換左2⃣️次電
仲好come

換電要幾錢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Wechamp 發表於 18-9-2 11:32
無關係既, 如果有影響, 蘋果美國股價就唔會升完又升, 應該預期呢代大賣
都未面世,可可能相反都未定

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

畀面勳章

回覆樓主

用緊6s plus,等佢壞先出新的。現在無藉口買

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

再通知大家

子爵府

stkyo 發表於 18-9-2 08:18
唔打算換,用緊6+啱啱換咗新電池,粗粗地用住先

換左電會唔會無咁慢呢?我部未換電,慢到九彩等更新iPhone 買過部

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

boaangel 發表於 18-9-3 20:16
換左電會唔會無咁慢呢?我部未換電,慢到九彩等更新iPhone 買過部
...

我唔係用最新嘅ios,所以部機無點慢,我女用6,我無時無刻都提佢,如非必要,唔好更新ios,我女尋日都去換咗電,始終3年貨仔,換電又有優惠,換咗先。而家啲新機太貴,夠用就用住先

伯爵府

回覆樓主

用緊X,想轉plus,睇吓佢部plus有咩賣點先

珍珠宮

BKsquare 發表於 18-9-2 07:53
換電會好好多

係,我部6s接近4年岩岩換左新電
成部機爽哂,但都想換機,
64唔夠用

子爵府

stkyo 發表於 18-9-3 22:27
我唔係用最新嘅ios,所以部機無點慢,我女用6,我無時無刻都提佢,如非必要,唔好更新ios,我女尋日都去換 ...

千萬不要update iOS , 我好後悔⋯慢到無朋友

禁止訪問

別墅

Chu狗狗 發表於 18-9-4 23:09
記得上年都有淨機賣, 唔駛跟PLAN
如果係咁可以買淨機就真係諗得過

子爵府

回覆樓主

用緊x,考慮中

首頁

尾頁

跳至