想問下在mabexxxx 穿耳的jm

Pearlcsc833
|

之前在mabelle穿耳,今日去除,佢無比返對鈦金屬耳環我,想問下係咪係咁架,想留返做纪念
nightingale
|
穿完之後隔左一兩個月我就自己換耳環喇喎
點解你要返去除既??
Pearlcsc833
|
nightingale 發表於 18-8-31 00:02
穿完之後隔左一兩個月我就自己換耳環喇喎
點解你要返去除既??

自己除極除唔到
kkarman
|
點解會番去除??自己除都可以啊,係咪每個月護理時個人幫你除埋?
月見草
|
kkarman 發表於 18-8-31 00:05
點解會番去除??自己除都可以啊,係咪每個月護理時個人幫你除埋?

乜家陣穿耳咁矜貴嘅,又週期䕶理又盛,我果陣穿完,淨係叫我用消毒火酒每晚洗下隻耳窿同耳環,一有時間就轉下隻耳環,唔好俾啲分泌物黐住㗎咋
aliensss2008
|
Pearlcsc833 發表於 18-8-31 00:03
自己除極除唔到

佢果款耳環係好難除自己呀

但我忘了是否去店度除
但果對耳環仲係度的

catcatcati
|
我一年前喺果度穿, 3個月後佢幫我換耳環, 佢有問我要唔要返穿耳果對, 其實好多人都會要返, 跟住佢就磨鈍支針 (因穿耳支針好尖, 磨鈍咗就可以好似普通耳環咁戴) 然後畀返我啦。 如果佢無問你, 你要自己開聲啊~
cindy618
|
當下唔問要攞返?
~緣~
|
catcatcati 發表於 18-8-31 03:54
我一年前喺果度穿, 3個月後佢幫我換耳環, 佢有問我要唔要返穿耳果對, 其實好多人都會要返, 跟住佢就磨鈍支 ...

原來可以叫佢幫客人磨返支針,我唔知道佢畀返對耳環我嗰陣都好尖, 後來都帶唔到所以掉咗
Pearlcsc833
|
cindy618 發表於 18-8-31 04:39
當下唔問要攞返?

當時唔記得,而家至諗起
Pearlcsc833
|
catcatcati 發表於 18-8-31 03:54
我一年前喺果度穿, 3個月後佢幫我換耳環, 佢有問我要唔要返穿耳果對, 其實好多人都會要返, 跟住佢就磨鈍支 ...

你個sales 咁好嘅, 最衰我當時唔記得
Kimiwiki
|
過左冇計
cindy618
|
Pearlcsc833 發表於 18-8-31 08:12
當時唔記得,而家至諗起

哎呀
hoiching0516
|
有o係呢間穿過, 但之後冇再返去了, 都係自己搞掂