40+既你, 有無睇"逆流大叔"呀?

leungping23
|
我覺得套戲對40+既你會有共鳴, 咁你地睇左未?

baby_jkk
|
想睇呀!
姬絲汀汀
|
琴日去左睇,利申對睇戲冇興趣,有5,6年冇入過戲院。
因呢排自己係工作逆境,超級困擾。
太觸動到我,我由頭喊到尾,係喊到鼻塞眼腫個隻。
睇左你會明,唔係正正講中自己,但句句對白好到位。
wcpcelia    發表於 18-8-31 14:35
skmibb
|
剛睇
好耐冇睇sam哥
好睇
值得睇
asd456
|
謝推薦
baby_yee
|
講到咁正,下星期去睇先
aliensss2008
|
好正好正
Pulmma
|
如果,...... 到咗40至揾番自己人生, 仲會唔會共嗚?
kubileo
|
咁多人話好睇,有興趣,唔知星期一仲有無得睇呢?
rello
|
男性更有共鳴。
hhmum
|
點解我吾覺好睇?我搵吾到共鳴
ms_maybb
|
今日去睇
leungping23    發表於 18-8-31 16:43
LoveChild
|
想去睇, 但係怕喊到豬頭咁, 所以唔敢去睇
姬絲汀汀
|
LoveChild 發表於 18-8-31 13:47

如果鐘意小品寫實,真心推介!其實佢唔係趨淚,唔係感動既,正常人唔會點喊。係我近日情緒好差,工作逆境好迷茫唔知點行落去,自己走唔出個困境,一聽到啲對白,好似不停話我知應該點做。
skmibb
|
LoveChild 發表於 18-8-31 13:47

我冇喊呀!
只是好耐冇睇啲地地道道嘅生活小品香港電影。

而不是成日講埋啲黑社會呀!打打殺殺呀!
leungping23
|
回覆 baby_yee 的帖子

想捧場就要快!!
leungping23
|
Pulmma 發表於 18-8-31 13:23
如果,...... 到咗40至揾番自己人生, 仲會唔會共嗚?

大把人到40仲未揾到自己既人生0架!!!!
Glau
|
D人話好睇, 我呢個逆流大媽同大叔聽日睇.
iamthequeen
|
我睇左,有笑有淚有hk人嘅貼地電影,配樂都正
cindy618
|
個個都話正嘅?