這就是「iPhone XS」?

Enidd
|
就在蘋果送出年度 iPhone 發表大會的邀請函的同一天,9to5Mac 取得了疑似官方的渲染圖。據 9to5Mac 的說法,這兩台一大一小的 iPhone 都將以「iPhone XS」為名,並且分別採用 5.8 吋和 6.5 吋大小的面板。
除了 iPhone XS 之外,9to5Mac 還取得了可能是 Apple Watch Series 4 的渲染圖
有埋圖,唔知真唔真

https://hk.news.yahoo.com/%E9%80%99%E5%B0%B1%E6%98%AF-iphone-xs-230100568.html
catvv
|
謝謝分享
mariefish
|

Enidd
|
睇圖幾靚
tsung
|

dasy
|
c.vieri
|
6.5吋mon 唔知會唔會好難攞上手,如果唔係都幾好夠晒大mon
bubeebubee
|
c.vieri 發表於 18-8-31 16:53
6.5吋mon 唔知會唔會好難攞上手,如果唔係都幾好夠晒大mon

我估同以前plus 機差唔多大掛
c.vieri
|
bubeebubee 發表於 18-8-31 16:59
我估同以前plus 機差唔多大掛

Plus 5.5吋

如果6.5吋可能係拉長d、同闊d,cut左頂同home制

1928mickey
|

coo1068
|
esmehouse
|
oceandeepsea
|
手機定手錶
JD930
|

yucl_hk
|
c.vieri 發表於 18-8-31 16:53

蘋果迷話6.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話5.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話5,0寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話4.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話4.0寸係合乎人體工程學, 最舒適size!

喬布斯話3.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
c.vieri
|
yucl_hk 發表於 18-8-31 18:20
蘋果迷話6.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話5.5寸係合乎人體工程學, 最舒適size!
蘋果迷話5,0寸 ...

你就最鐘意語不驚人死不休

你又唔係蘋果迷,你理得人啫

人地10吋mon 都係咁話啦
Enidd
|
oceandeepsea 發表於 18-8-31 17:42
手機定手錶
iPhone XS係手機
Apple Watch Series 4係手錶
VCBB小天使
|
Enidd 發表於 18-8-31 11:31
就在蘋果送出年度 iPhone 發表大會的邀請函的同一天,9to5Mac 取得了疑似官方的渲染 ...

Poyau
|