招財貓飾物

熱狗媽
|
我好鍾意招財貓公仔, 細細隻掌心內size最理想.

請問有無jm知道邊度有呢類擺設/掛飾? (我唔淘寶)

謝謝
YeungCandy
|
12蚊店,迷你貓咪小飾物掛電話繩!幾款顏色揀,好得意!
vincielau
|
招財貓我去過灣仔oasis有,量對比外面都幾多吓,最重要係來自日本。
另外今好店都見過,量唔多。
(相片網上找,可作參考)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-31 14:42
baby_yee
|
vincielau 發表於 18-8-31 13:00
招財貓我去過灣仔oasis有,量對比外面都幾多吓,最重要係來自日本。
(相片網 ...

呢度正喎, 多謝介紹
熱狗媽
|
(相片網 ...

謝謝, 睇圖d貓好靚呀
Beyau
|
(相片網 ...

我都即刻諗起呢間,上次行過好有衝動買一隻走
tsung
|
(相片網 ...

ccmoon
|
印象中旺角兆萬都有間專賣招財猫既舖,但唔知仲响唔响度
lovelybaby2015
|
熱狗媽 發表於 18-8-31 12:38
我好鍾意招財貓公仔, 細細隻掌心內size最理想.

請問有無jm知道邊度有呢類擺設/掛飾? (我唔淘寶)

https://hk.ulifestyle.com.hk/spot/detail/425785/招財貓/1

我響大6買過,原來香港有店
Poyau
|
(相片網 ...

有好多
熱狗媽
|
ccmoon 發表於 18-8-31 21:14
印象中旺角兆萬都有間專賣招財猫既舖,但唔知仲响唔响度
謝謝
bunnygogo
|
回覆 vincielau 的帖子

好靚呀