亞女十歲生日禮物提議

至愛朱古力
|
亞女就黎十歲生日,老老實實我就無十萬元送比佢,幾本十萬個為什麼就有。認真問大家,有冇特別有紀念既禮物可送,我有諗過送金器。大家有咩提議?
pongpig
|
至愛朱古力 發表於 18-8-31 12:48
亞女就黎十歲生日,老老實實我就無十萬元送比佢,幾本十萬個為什麼就有。認真問大家,有冇特別有紀念既禮物 ...

baby g手錶?定係依家新一代吾兴baby g
leavemealone
|
有得計步、測心跳嗰d錶
Charitymami
|
至愛朱古力 發表於 18-8-30 23:48
亞女就黎十歲生日,老老實實我就無十萬元送比佢,幾本十萬個為什麼就有。認真問大家,有冇特別有紀念既禮物 ...
你可以問佢鐘意什麼禮物~

我自己就係買生日蛋糕俾佢及一齊出外食飯。
其實佢生活所需無所缺, 我久唔久就送首飾俾佢, 因為係我鐘意買
DEVILY
|

手錶可能冇咩新意但我送比佢時會同佢講珍惜時分秒/同屋企人相處嘅時光(好老土)
我簡左DW.現在唔簡baby.G佢地。
mandy952
|
pongpig 發表於 18-8-31 12:57
baby g手錶?定係依家新一代吾兴baby g

唔興啦,送手機仲好
yurijm
|
kindle
書券
文具
手錶
髮飾

yucl_hk
|
十萬蚊現金
|
玉-平安扣,文具,金幣
wcpcelia
|
baby B, 或者都可以問下佢想要咩, 啱BUDGET就考慮買比佢
Jane1983
|
試探吓佢鍾意咩嘢。我女都就黎10歲,佢地口味分野好大。咁多年我女收唔少親戚朋友送的禮物,有d仲幾貴的,但9成係簁錢的
ren
|
阿仔都就快10 歲, 突然驚覺呢單報道都可能影響我 (我冇10 萬俾阿仔, 佢又唔中意十萬個為什麼)
我只記得阿仔舊年生日同我講, 最緊要我地記得佢生日, 蛋糕禮物咩都唔重要 (因佢唔中意食甜嘢, 禮物嘅嘢又冇特別想要, 就算想要年中都大把機會扭要, 唔使等生日)
pongpig
|
mandy952 發表於 18-8-31 14:05
唔興啦,送手機仲好

原來唔兴啦,我真太o u t ,送都送apple watch
SuperChanB
|
同佢去旅行啦
Alex123
|

如果打算送金器,我會選擇送2018年的生肖紀念金幣。有一個年份的紀念。
wubingbing
|
Alex123 發表於 18-9-1 00:34
如果打算送金器,我會選擇送2018年的生肖紀念金幣。有一個年份的紀念。
...

我覺得十歲女唔會鍾意收金幣
企鵝BABY
|

個人認為小朋友唔洗太貴重有禮物收佢哋已經好開心。
樓主 你囡囡平時鍾意啲咩? 公仔/小飾物之類,或者問下佢想要咩。
你平時同個女相處應該會知,相自己就得啦
MrsSingSing
|
音樂盒?
連鏡嗰啲首飾盒?
銀包、袋仔?

10歲唔大唔細,鍾意收精美既野多過玩具。

真係諗唔到我就寧願封利是!
ilovemytwins
|
直接問佢鍾意咩都得,都十歲咯,估計佢唔會想要啲價值好高既野,始終係小朋友。
florapang0426
|

十萬個為甚麼 好幽默