自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

寶石宮

回覆樓主:

對佢冇興趣

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

Koala_Chu發表於18-8-31 15:31
一向都唔鐘意吳若希

me too

佢好討厭

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 18-8-31 15:40
原來蝦過香香,作死

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

專心返去湊女啦....見佢上美女廚房煮又唔識...仲扮晒野....真係唔想見到佢主持唱歌拍戲拍劇囉....講到老公咁有錢~洗咩咁辛苦生完女復出呀

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

睇得出佢成日踩mayyan,成日望住人,好話佢點解攪到自己咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

手指仔 發表於 18-8-31 16:13
睇佢老公都係失匙夾萬啦 !有錢仲使乜出嚟撈呀。。 有幾多個女明星嫁富二代仲要出嚟做呀。。晒氣。。
最慘 ...

雖然我都好憎佢,不過林夏薇都繼續做野啦,又唔一定嫁個有錢就唔做既

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

巳經好少睇TBB, 所以無乜藝員話唔鐘意, 但真係一見到吳若A就轉台~

翡翠宮

回覆樓主:

佢老公又奕又瘦当初話富2代真冇忽似。報紙見理佢父母样庒扮更相信不是有$人。吴女士有on男肯要你。唱片公司仲肯比你唱主題曲交乖乖地唱咪算吧。底一早巳花哂。又冇文化,又冇學識更冇身材。E十幾年樂壇巳死才造就妳。但妳衰在冇人冇觀察law.講少兩句收吓把口好过啦。
仲有見到佢同星萝肥佬一齊就令我联想汚濁-畫面。

伯爵府

回覆樓主

臭希個名真係好襯佢,乞人憎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

之前係一姐,唔覺嘅?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

「臭希」

公爵府

回覆樓主:

臭希呢兩個字BK會唔會删帖架

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

唔like佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 18-8-31 16:30

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

一直都唔LIKE 佢

男爵府

dasy 發表於 18-8-31 16:33
專心返去湊女啦....見佢上美女廚房煮又唔識...仲扮晒野....真係唔想見到佢主持唱歌拍戲拍劇囉....講到老公 ...

你估佢唔想 未完約仲要因為生女加左合約年期…咩job都要做…你估個個都好似梁洛施 個男ge 肯比錢buyout咩

男爵府

開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我向來唔LIKE佢, 自己唔夠人地好, 走去蝦人地, 扮哂野, 至憎聽到佢把聲.
P.S. 我都幾LIKE麥美恩, 佢份人好真!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

thunder_bunny 發表於 18-8-31 16:17
仲以為佢突然大肚
從此可以做少奶奶
我地就甩難添

珊瑚宮

畀面勳章

little_lovebb 發表於 18-8-31 16:59
我向來唔LIKE佢, 自己唔夠人地好, 走去蝦人地, 扮哂野, 至憎聽到佢把聲.
P.S. 我都幾LIKE麥美恩, 佢份人好 ...

伯爵府

Koala_Chu 發表於 18-8-31 15:31
一向都唔鐘意吳若希

其實佢除左高瘦之外,唔知佢嘅賣點係咩,個樣非常之唔掂

首頁
12345...9

尾頁

跳至