送俾老公-褲襠降溫吹風機

loveby
|
褲襠降溫吹風機
日本有公司便推出專為着長褲工作男士而設嘅褲襠降溫吹風機。日本受熱浪侵襲,於是昭和商會喺早前舉辦嘅「第4回猛暑對策展」中,展示一款名為「Pants Cool」(ズボンクール)嘅吹風機,呢款外形特別嘅吹風機分為兩個部分,一個係儲電池,另一個則係連住一個長長出風管及裝有夾仔嘅吹風機,用法係先將吹風機夾喺褲頭,而出風管則插喺褲內,當開動吹風機嘅開關掣後,涼風便會直接吹入褲管,從而令褲管內溫度下降,即時感到涼快。

呢個發明相當特別,難怪成為日本網絡嘅熱話,而據昭和商會嘅社長稱,佢之所以有咁嘅發明,目的除咗讓褲襠降溫,同時亦想幫助男士們兩粒蛋蛋降溫,皆因有研究指男士蛋蛋喺溫度愈低嘅情況下活動度愈好,相反則會令性能力大打折扣,佢直言最初諗住將吹風機取名「Tama Cool」(タマクール),當中「Tama」有睾丸嘅意思,不過被全公司員工反對,先至改成現時嘅名字。

你會唔會買黎送俾老公
happimom2
|
唔會啦, 我老公一定唔會用~
sangria
|
Tama Cool
peaceaa1122
|
loveby 發表於 18-8-31 15:17
褲襠降溫吹風機
日本有公司便推出專為着長褲工作男士而設嘅褲襠降溫吹風機。日本受熱浪侵襲,於是昭 ...

戴呢舊野千其唔好撞親
catjeffcat
|
pumpumpurin
|
褲襠降溫吹風機
日本有公司便推出專為着長褲工作男士而設嘅褲襠降溫吹風機。日本受熱浪侵襲,於是昭 ...

差電會否爆炸
肥豹
|

senchacha
|
買左俾C6會唔會用架
mariefish
|

VCBB小天使
|
褲襠降溫吹風機

唔會
BK2002
|
褲襠降溫吹風機
我第一時間諗到...會唔會好似A貨尿袋咁爆?
VCBB小天使
|
peaceaa1122 發表於 18-8-31 15:49
戴呢舊野千其唔好撞親

|
無話可說
|
咁鬼似淘寶之前果個風扇仔
echo123
|
pigpigyy
|

bubeebubee
|
褲襠降溫吹風機

正喎
1928mickey
|

tsung
|
pumpumpurin 發表於 18-8-31 16:02
差電會否爆炸

milktealai
|