香港x空

JChan
|
要自己去印 boarding pass
先可托運行李
自己scan bar code寄
ivycowcow
|
剛搭完,件行李delay左5日。

我地去曼谷,件行李去左上海
而家話賠返3xx比我地

~緣~
|
ivycowcow 發表於 18-8-31 19:24

mocha20150323
|
國泰都好似有呢d自助機
cattz288
|
JChan 發表於 18-8-31 19:15
先可托運行李

有咩問題? 好多airline都係自助寄倉喇
mercurycc
|
上次用電話掃QR CODE 攪自助就得,好方便喎。
maggie403
|
先可托運行李

暑假去完都係咁,乜都自己來。唔太識用,但香港航空d年青人木無表情,感覺唔願意幫
maggie403
|
ivycowcow 發表於 18-8-31 19:24

咁離譜!
cy101
|
國泰都有自助機!
choco_soup
|
剛搭完去大阪,qr code 會send 去我電話,好方便。
無話可說
|
可以照排隊寄行李架,我之前都係咁
winnie627
|
無話可說 發表於 18-8-31 19:57
可以照排隊寄行李架,我之前都係咁

係囉,我次次都係排隊寄,唔通而家改左?
ninachu
|
先可托運行李

新加坡機場都轉左全自助,全部自己做
JChan
|
ninachu 發表於 18-8-31 20:46

thanks
我13號去新加坡
Poyau
|
ninachu 發表於 18-8-31 20:46

(Samantha)
|
自助都可以,無特別嘢嘅 都幾方便!

行李遠走上海就過份咗。
IloveJJ
|
大家覺得HK airline同HK Express比如何?
Lovelybear1117
|
國泰都有自助機,需要自己印boarding pass, 跟著自己寄行李,應該都係大趨勢!
TMC3012
|
國泰都係咁, 歐洲好多都係咁, 其實都幾方便丫
eddieman
|
唔會幫襯呢間公司