有usb既電制面

大家有無用過?有人話個usb電力會唔夠,真的嗎?
我想要插蘇位有獨立開關制,連usb我制面,二百幾蚊個會唔會貴?有無平點介紹?
謝謝
Miss.Hui
|
2百幾蚊咩牌子,我見一個制面,2個3腳2個USB 要$4xx
新秦先生
|
我反而想知道呢件野是否符合香港既電力守則???
tisomoso
|
裝修個陣師傅話。個格usb好易壞又無得整。叫我地唔好買

諗返自己平時去酒店。又真係撞過唔少是壞的
wcpcelia    發表於 18-9-1 18:35
|
Miss.Hui 發表於 18-8-31 19:44
2百幾蚊咩牌子,我見一個制面,2個3腳2個USB 要$4xx

咁唔知哦,不過係香港買架
|
tisomoso 發表於 18-8-31 20:22

因為有好多野要用usb,而家連座枱風扇座枱燈都用,如果唔用呢款,咁用咩叉usb?ikea有下圖呢舊野,有無人用過呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
loveclementine
|
[email protected] 發表於 18-9-1 00:44
因為有好多野要用usb,而家連座枱風扇座枱燈都用,如果唔用呢款,咁用咩叉usb?ikea有下圖呢舊野,有無人 ...

我買咗呢個3頭,暫時未有不滿,
比起之前我在電器舖買的$90幾蚊雙頭的叉得快。
oceandeepsea
|
如果拖板呢,我見施耐德有
|
loveclementine 發表於 18-8-31 21:53
我買咗呢個3頭,暫時未有不滿,
比起之前我在電器舖買的$90幾蚊雙頭的叉得快。
...

你係用宜傢呢個?iphone都叉得嗎?
cindy618
|
tisomoso 發表於 18-8-31 20:22

Agree, 成日差唔到
oran04
|
英馬買嗎?usb那個新版有3.0,應該夠電掛,不過電制位用十年八年,遲幾年應該都out
|
[email protected] 發表於 18-9-1 02:11

正版線ok ar!
|
loveclementine 發表於 18-8-31 22:24
正版線ok ar!

明白,唔該你
|
[email protected] 發表於 18-9-1 02:11

講多少少,我同一時間叉一個風扇仔 + iPhone + 10000mAh power bank 都好快全部叉好,
無發熱情況出現。
bufferzone
|
好用好方便!

當年嶤裝修師傅連工包料$400一個
|
loveclementine 發表於 18-8-31 22:48
講多少少,我同一時間叉一個風扇仔 + iPhone + 10000mAh power bank 都好快全部叉好,
無發熱情況出現。
...

唔該你,而家真係好多野都用usb