你地有無朋友係喺FB扮低調真實係極愛曬命

如意吉禪
|
話說有個朋友成日鬧人喺FB曬命,又話FB好無私隱....十萬樣缺點,但係佢自己又三不五時喺FB 曬自己去旅行食好嘢,老公煮野幾叻幾叻,大家朋友之間都話唔知佢乜野心態
叮妹
|
如意吉禪 發表於 18-8-31 20:31
話說有個朋友成日鬧人喺FB曬命,又話FB好無私隱....十萬樣缺點,但係佢自己又三不五時喺FB 曬自己去旅行食 ...

有個成日母慈女孝,實情兩個成日打交,呀媽44,女16
如意吉禪
|
叮妹 發表於 18-8-31 20:34

有個成日母慈女孝,實情兩個成日打交,呀媽44,女16

打交?
叮妹
|
如意吉禪 發表於 18-8-31 20:35
打交?

系呀、呀媽又鬧個女發姣、剪佢頭髮
wcpcelia    發表於 18-9-1 17:13
如意吉禪
|
叮妹 發表於 18-8-31 20:37

好恐怖
11B
|
話說有個朋友成日鬧人喺FB曬命,又話FB好無私隱....十萬樣缺點,但係佢自己又三不五時喺FB 曬自己去旅行食 ...

有個唔太 fd 嘅朋友係醫生太,成日一人分析兩角,自己出完 post,用老公 a/c 讚好同回肉麻嘢。但個個都知佢老公唔係呢啲性格,亦知佢哋感情唔係 fb 所 show 嘅咁 sweet。
ulaula
|
11B 發表於 18-8-31 21:00
有個唔太 fd 嘅朋友係醫生太,成日一人分析兩角,自己出完 post,用老公 a/c 讚好同回肉麻嘢。但個個都知 ...

如意吉禪
|
有個唔太 fd 嘅朋友係醫生太,成日一人分析兩角,自己出完 post,用老公 a/c 讚好同回肉麻嘢。但個個都知 ...

人格分裂
11B
|
如意吉禪 發表於 18-8-31 21:07
人格分裂

係愛曬命同自我感覺良好。
cyyiu
|

好變態
JD930
|
叮妹 發表於 18-8-31 20:37

剪佢頭髮
叮妹
|
JD930 發表於 18-8-31 22:08
剪佢頭髮

所以迷隻秋
JD930
|
叮妹 發表於 18-8-31 22:41
所以迷隻秋

love2talk
|
JD930 發表於 18-8-31 22:08
剪佢頭髮

Sumyeema1
|
唔明你題目,既低調又曬命……咁矛盾嘅事,點樣做到。
sukisa
|

好似有病咁喎
sukisa
|
Sumyeema1 發表於 18-8-31 23:37

我諗樓主意思係話佢朋友把就話要低調,但係自己曬命就得,人地曬就唔得
如意吉禪
|
sukisa 發表於 18-8-31 23:42
我諗樓主意思係話佢朋友把就話要低調,但係自己曬命就得,人地曬就唔得
...

正確
Fishqqma
|
Sumyeema1 發表於 18-8-31 23:37

missparent
|

我成日見到D人影隻手掂住咖啡杯,其實想曬隻介指!
tansyneko    發表於 18-9-1 17:04