大學生,你在做什麼?

bananaGi
|
阿哥哥仔,你做咩呢? 我可唔可以報警拉佢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bananaGi
|
請幫手推佢上差管
circle119
|
現在大學生⋯⋯
不是唔俾玩
但玩還玩⋯⋯都要有D分寸
緣份的天空    發表於 18-9-1 10:40
mameme
|
如果…嗱~係如果,如果圖中女仔係自願玩,又玩到嘻嘻哈哈咁,你只係睇幅圖,報咩警呢?
bananaGi
|
mameme 發表於 18-8-31 21:30
如果…嗱~係如果,如果圖中女仔係自願玩,又玩到嘻嘻哈哈咁,你只係睇幅圖,報咩警呢?
...

我覺得值情係性侵!! 好嚴重! 佢地以為自己落左night club?

bananaGi
|
有無保護婦女組織可以幫手
吹吹水
|
mameme 發表於 18-8-31 21:30
...

希望校方能正視,更希望有人起底邊個提議玩lee個遊戲嘅人兄出來,
mameme
|
bananaGi 發表於 18-8-31 21:36
我覺得值情係性侵!! 好嚴重! 佢地以為自己落左night club?

我都覺眼寃,但事實上玩夾爆波呢樣,連tbb都玩過,仲係合家歡時段播出,點告呢?
Angel_Rose
|
開始明白點解月黎月多接新娘遊戲係玩衰野,好可能係讀大學時玩過返尋味
|
玩這些都不是第一年啦,女仔唔識say no我地外人可以做咩?都成年人啦,人地低線可以低到咁又可以講什麼?學校又唔負責任推晒比學生會,外人真係無野可做,不良風氣根本就係由大學而生,同一個陌生人有這種程度的身體接觸本來就是不該,要融入大學生活就要有這個身體接觸?咁出來做野要融入公司又是否要比男同事這種身體接觸?活動個原意都錯晒,學生/學校都唔正視,香港的大學真的不知所謂。
Jane1983
|
睇到塞氣球入t恤的相,真係覺得好核突。
wcpcelia    發表於 18-9-1 17:40
happyty
|
無眼睇
cy101
|
要睇個女仔點諗先? 有D女仔真係玩得好放, 唔介意, O CAMP 已經唔係第一年有新聞, 佢地應一早諗到發生係自己身上, 玩定唔玩, 有個對策!!!
JD930
|
Angel_Rose 發表於 18-8-31 21:46
開始明白點解月黎月多接新娘遊戲係玩衰野,好可能係讀大學時玩過返尋味

我好討厭呢啲遊戲
Reminder
|
bananaGi 發表於 18-8-31 21:15

已上報,等大學的學生報警
SARIDON
|

睇圖中城大女生玩到好開心,笑到見牙唔見眼,個男生仲衰,兩隻手捉住個女仔 ,一樣四萬咁嘅口, 報警。。 佢兩個咁開心,報咩警呀? 警方都未必受理啦。。

以後唔好叫o camp啦,應該叫做任你搏懵camp, 又唔使負責任 ,又可以搏懵搏到盡, 玩啲幾賤格嘅遊戲,一樣有新丁同你玩, 大學年年都上報,年年比人鬧,但係年年都係咁搞,冇人吹得佢脹。。
mandy952
|
bananaGi 發表於 18-8-31 21:15

個女嘅係自願
芒果米池
|
其實啲女仔好似都enjoy喎。

難道冇睇新聞,實知道會玩呢啲遊戲!
chingmon
|
真係有夜總會feel
艾菲BB
|
bananaGi 發表於 18-8-31 21:36

如果自願又點叫性侵呢?大學生即係成年人,合法年齡喎