29週宮縮有點痛

missmarswai
|
平時都有間唔中宮縮及呼吸困難,今晚特別密仲有d痛,頭先有下痛左10幾秒,似M痛,感覺幾個字縮一次咁,訓低又好點,應該去睇婦產科定係急症室呢?
yingying1128
|
missmarswai 發表於 18-9-1 00:24
平時都有間唔中宮縮及呼吸困難,今晚特別密仲有d痛,頭先有下痛左10幾秒,似M痛,感覺幾個字縮一次咁,訓低 ...

急症
小驚
|
平時都有間唔中宮縮及呼吸困難,今晚特別密仲有d痛,頭先有下痛左10幾秒,似M痛,感覺幾個字縮一次咁,訓低 ...

超過20週可以直接上政府醫院產前病房,唔駛排急症室
cheerchee
|

我都有宮縮,不過無痛,但都入左院。醫生話如果宮縮密同有痛,都建議入院檢查。
GCHK
|
建議你去睇急症亞,而家去睇未亞?
RubyYu07
|
樓主睇左醫生未啊!?宮縮咁密加M痛感睇急症好D
siukankan
|
請問大家宮縮感覺係點?
而家16週 個肚成日陰陰痛 唔知係咩事
16週會宮縮嗎?
hamsterma
|

覺的有異常就要去睇急診
missmarswai
|
我真係早產左
renee313
|
missmarswai 發表於 18-9-2 07:24
我真係早產左

o,你29週早產左?
|
我真係早產左

甘早?開刀定順產?
haha748494
|
點樣喇,你意思系已經生產喇?
cp1011
|
我真係早產左

29 week 生左?
missmarswai
|
開刀生左喇,阿B要係深切治癒部照顧
renee313
|
missmarswai 發表於 18-9-3 00:31

take care,我都上星期宫縮痛到就生,不過医院用藥禁住左宮縮,岩岩出左院休息緊。
Connie_cat
|
missmarswai 發表於 18-9-3 00:31

你本身想開刀生?定有咩問題要開刀呀?希望你唔好介意我咁問,因為我啱啱28週,屋企人成日叫我有咩bb嘢要買就買定,怕我早產~你好好休息呀~bb健康成長~
touko
|
回覆 missmarswai 的帖子

waaaaaaaaaaaaa !! 加油!!!!!