整角蛋白眼睫毛好定假眼睫毛好?

thinking123
|
有冇人整過,可否給吓意見?
melody6388
|
回覆 thinking123 的帖子

角蛋白開頭係好靚,但係個零月後D睫毛就打大風咁,同埋好明顯好傷。。。我覺得好伏。。唔敢再試。。

akikiman
|
不要做角蛋白!同電睫毛一樣整傷晒架。
寧願你自己癡假睫毛/植睫毛。
good_pig
|
melody6388 發表於 18-9-1 13:08

角蛋白開頭係好靚,但係個零月後D睫毛就打大風咁,同埋好明顯好傷。。。我覺得好伏 ...

角蛋白又講到好似好補咁O既??
LingLingbbki
|
melody6388 發表於 18-9-1 13:08

角蛋白開頭係好靚,但係個零月後D睫毛就打大風咁,同埋好明顯好傷。。。我覺得好伏 ...

我又冇渦 整左3百幾蚊 依家一個月 都重翹
Ma12345
|
角蛋白做完要日日搽精華液,先會keep得靚
mrsladyjanet
|
LingLingbbki 發表於 18-9-1 16:59
我又冇渦 整左3百幾蚊 依家一個月 都重翹

可否介紹邊間
LingLingbbki
|
mrsladyjanet 發表於 18-9-1 19:30
可否介紹邊間

私訊左你啦
melody6388
|
good_pig 發表於 18-9-1 16:47

亂到7彩 搽完睫毛液都係好肉酸 補都冇用
Sa姨弄眾    發表於 18-9-19 02:25
good_pig    發表於 18-9-1 23:03
mrsladyjanet
|
melody6388 發表於 18-9-1 21:18
亂到7彩 搽完睫毛液都係好肉酸 補都冇用

請問你係邊間整
doris8941
|
thinking123 發表於 18-9-1 01:13
有冇人整過,可否給吓意見?

唔好整蛋白 之前試過 好傷 仲要等d毛好返先植得返睫毛
melody6388
|
doris8941 發表於 18-9-1 22:29
唔好整蛋白 之前試過 好傷 仲要等d毛好返先植得返睫毛

我等咗成三個月。。。
我跟開個美睫師唔肯同我植 佢話夾硬植既話會好快甩同埋唔會靚
好後悔做角蛋白
doris8941
|
melody6388 發表於 18-9-2 00:37
我等咗成三個月。。。
我跟開個美睫師唔肯同我植 佢話夾硬植既話會好快甩同埋唔會靚
好後悔做角蛋白

你快點揸返睫毛精華 等佢好返先植 我之前都係咁 搞到勁心痛 如果唔係 一係植一條開3,4條個D 我整開個間就依隻輕D同密d 所以遮到
melody6388
|
doris8941 發表於 18-9-2 01:15
你快點揸返睫毛精華 等佢好返先植 我之前都係咁 搞到勁心痛 如果唔係 一係植一條開3,4條個D 我整開個間 ...

依家好返好多 唔敢亂試了 都係植返睫毛
MongLeung
|
good_pig 發表於 18-9-1 16:47

係喎!明明話係會令到睫毛健康左㗎嘛,搞到我又唔敢試添
good_pig    發表於 18-9-2 19:45
MongLeung
|
melody6388 發表於 18-9-2 19:35

介唔介意分享下你係咪做Yumi lash?
melody6388
|
MongLeung 發表於 18-9-2 19:38
介唔介意分享下你係咪做Yumi lash?

有朋友做其他牌子都係咁效果 真心唔好試
MongLeung
|
melody6388 發表於 18-9-2 19:44
有朋友做其他牌子都係咁效果 真心唔好試

等我再做多啲research先決定試唔試一次
nsychristy
|
孕睫幾好丫
我懶,效果無超好都已經頗滿意
melody425
|
melody6388 發表於 18-9-2 19:35

我覺得角蛋白只係電眼睫毛效果
之前整過(emoji)I not like
都係植返眼睫毛好啲
我跟開個姐姐幾好整得所以一路都搵佢整
植左隻眼靚好多始終返唔到轉頭(emoji)