如果塑型減肥,唔使挨餓,21天見效瘦1到2個碼,會唔會試?

candysoso2002
|
如果塑型減肥,唔使挨餓,21天見效瘦1到2個碼,不反彈,會唔會試?
vivian520
|
點減?
SARIDON
|

老實講。。超唔現實。。我唔信囉。。。
wcpcelia    發表於 18-9-1 17:37
omax
|
唔會試。如果樓主有興趣,你可以去試一試。
seaman1982
|
咁如果我本身細碼,21天後變加細或加加細。那42天後,我是否會從這地球上消失。
annann246    發表於 18-9-1 17:44
wynnehung    發表於 18-9-1 15:41
是是但但
|
seaman1982 發表於 18-9-1 02:26
咁如果我本身細碼,21天後變加細或加加細。那42天後,我是否會從這地球上消失。
...

神回
小魔童
|
...

野原美冴
|
...

42天唔會消失,變童裝!童裝仲有140、130、120、110、100、90、80、70、65。

持續做1年先可以消失啊!join 1年plan多數平d
大件仔    發表於 18-9-1 22:56
wawaliluk
|
candysoso2002 發表於 18-9-1 01:45
如果塑型減肥,唔使挨餓,21天見效瘦1到2個碼,不反彈,會唔會試?

唔洗錢嘅話,仲可以諗吓!
但始終相信做運動才是王道,不單可保持體態,更能加强心肺功能。
wynnehung    發表於 18-9-1 15:42
babyhi
|
始終都要靠自己keep,人體有記憶架,要keep一段時間磅數先穩定性,否則快來快去白做喎
hellohelloruby
|
...

zola
|
其實咩係塑型減肥?
alicemic
|
candysoso2002 發表於 18-9-1 01:45

緊係唔試啦! 講到21日就瘦到1至2個碼, 對身體何其傷害?
終極熊貓
|
我反而覺得係做機修線條喎
chowqv
|
我去到做手術,都要4個月先至瘦到2個碼…樓主講既,21日都得…
Mrs·Cheung
|
42日瘦1x-2x磅,的確好心動,但又確實唔合邏輯性。
canies
|
...

Angel_Rose
|
wawaliluk 發表於 18-9-1 10:26

唔洗錢嘅話,仲可以諗吓!
無錯,免費就會試,最多叫埋幾個肥朋友一齊試,如成功嘅吳介意幫這公司做生招牌
cinda72.
|
食藥就咪搞
jpangel
|
...