窗口分體

may_see
|
想問Panasonic 好定珍寶好(五級能源)? 定日立420變頻 (一級能源)?
ChloeMa
|
我用日立420, so far 好滿意。
may_see
|
ChloeMa 發表於 18-9-1 10:14
我用日立420, so far 好滿意。

唔該先, 但睇到bk有人話日立差左好多,所以有d 頭痕
Poyau
|
P
ChloeMa
|
may_see 發表於 18-9-1 10:18
唔該先, 但睇到bk有人話日立差左好多,所以有d 頭痕

之前用小涼伴, 覺得唔涼。 今次用窗分ok喎, 你睇多啲意見囉。
珍惜眼前
|
早排買左p記變頻冷暖窗口分體,一級能源,都好靜夠涼
oceandeepsea
|
要好似窗口機咁四四方方,好似得珍寶係變頻一級能源
yucl_hk
|
珍寶果部室外機特別設計, 效益高好多!
may_see
|
oceandeepsea 發表於 18-9-1 10:57
要好似窗口機咁四四方方,好似得珍寶係變頻一級能源

師傅睇左位,珍寶變頻裝唔到
oceandeepsea
|
依隻喎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
may_see
|
oceandeepsea 發表於 18-9-1 11:01
依隻喎

睇左。。。話唔啱裝
珍惜眼前
|
may_see 發表於 18-9-1 11:01
睇左。。。話唔啱裝

珍寶高先368 , 連佢都話裝唔到? 咁JM 你都唔洗諗其他
may_see
|
珍惜眼前 發表於 18-9-1 11:16
珍寶高先368 , 連佢都話裝唔到? 咁JM 你都唔洗諗其他

我屋企冇窗台, 呢款外置比較特別, 師傅話裝唔到
kristentam
|
may_see 發表於 18-9-1 10:11
想問Panasonic 好定珍寶好(五級能源)? 定日立420變頻 (一級能源)?

用緊日立纖巧型分體。。暫時都感覺良好

珍惜眼前
|
may_see 發表於 18-9-1 11:18
我屋企冇窗台, 呢款外置比較特別, 師傅話裝唔到

冇窗台咁點擺部外置機? 上外牆裝架?

may_see
|
珍惜眼前 發表於 18-9-1 11:21
冇窗台咁點擺部外置機? 上外牆裝架?

系。。。現有都系用鋁架掛部外置
珍惜眼前
|
may_see 發表於 18-9-1 11:22
系。。。現有都系用鋁架掛部外置

咁外置裝架上外牆就好多選擇了...你想買幾多匹呀
jyjy1684825
|
may_see 發表於 18-9-1 10:11

消委會測試过嘅rosonxx啱唔啱? 口啤唔错.信兴化理。
may_see
|
jyjy1684825 發表於 18-9-1 11:31
消委會測試过嘅rosonxx啱唔啱? 口啤唔错.信兴化理。

可以考慮。唔該先