自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

月見草 發表於 18-9-1 11:30
其實,有冇人同我一樣睇唔明篇文章講乜?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真係唔明喎,但竟然有人可以回到樓主,好勁,我都懷疑係唔係自己中文水平差

中央央6? 乜嚟?中央電視第6台?
好多6,6之?點解?

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

魏比佢演係浪費哂!我完全唔覺佢擔到大棋!佢係好彩地有咁多好戲演員幫佢,襯托佢,及成就佢!
佢樣一些都唔貴氣,三白眼,過卡於誇張演繹,無來自然!
唔明佢點解做到女主?

伯爵府

mamacy 發表於 18-9-1 20:07
我!我!(emoji)(emoji)

me2

珍珠宮

回覆樓主:

初初睇套劇以為係妹仔,點知係主角難以置信。

琥珀宮

216wendy 發表於 18-9-1 23:28
邊個033

圓衫衫喎,于大媽之前最like最捧的女星,但內地網民唔like

琥珀宮

rose-mag 發表於 18-9-2 07:56
袁珊珊做笑傲江湖任盈盈 ,我完全覺得霍建華俾人昆,套戲拍到鬼五馬六咁 ...

套劇係紅咗球恩,幾乎無人提任盈盈,d人提起依部係提東方不敗,同埋佢同霍緋聞,不過自從霍結婚後就少人提二人緋聞,只講東方不敗,霍都少人提,提霍好少扯佢依部角色,提花千骨多

珍珠宮

畀面勳章

我正想講

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 18-9-1 22:40

套劇係紅咗球恩,幾乎無人提任盈盈,d人提起依部係提東方 ...

我有睇過吓,老實見到陳喬恩都頂唔順,入面根本改到離晒譜,同金庸嘅笑傲江湖係兩回事,仲有D粧鬼五馬六咁。霍建華入面做令孤沖同楊蓮亭,其實幾有驚喜,楊蓮亭係奸角,仲有D妖妖地,霍建華演開正氣角色,佢嘅楊蓮亭幾驚艷,但本身套劇真係故事改編得差,我估霍建華都唔想人提。講華哥嘅代表作一定係仙劍同花千骨,花千骨個作者係華哥迷,佢根本就係根據華哥去塑造白子畫個角色,可惜電視改編又係麻麻地,好彩兩個主角撐得住,仲要大紅。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

琥珀宮

rose-mag 發表於 18-9-2 14:58
我有睇過吓,老實見到陳喬恩都頂唔順,入面根本改到離晒譜,同金庸嘅笑傲江湖係兩回事,仲有D粧鬼五馬六咁 ...
弱弱一說,笑傲同花千我都無睇

不過最近睇香蜜又迷上楊紫,搵咗佢套戰長沙嚟睇,入面竟然同華哥演一對!!碌咗幾下睇咗廿集到又停咗落嚟,華哥D劇好似對我都有個魔咒,如懿傳又係睇咗幾集停咗,心諗算吧啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tansyneko 發表於 18-9-1 23:32
弱弱一說,笑傲同花千我都無睇

不過最近睇香蜜又迷上楊紫,搵咗佢套戰長沙嚟睇,入面竟然同華哥演一 ...

嗱,花千骨呢我睇晒,係捱住睇晒,因為套戲後面改編得好差,原著已經麻麻,劇更死,因為冇錢做特技,後面俾人笑係五毫子特技,純粹紅係因為霍建華同趙麗穎。點講呢,霍建華一路都係拍偶像劇,我由佢怪俠一枝梅開始睇佢,之後刑名師爺、金玉良緣、傾世皇妃我都係跳睇,明妃我冇睇添,笑傲江湖睇過好少,但對楊蓮亭呢個角色好有印象。如懿聽JM話去到第6集就好唔同,頂唔順少年如懿果部份,直接由登基開始睇就越來越好。

琥珀宮

rose-mag 發表於 18-9-2 15:47
嗱,花千骨呢我睇晒,係捱住睇晒,因為套戲後面改編得好差,原著已經麻麻,劇更死,因為冇錢做特技,後面 ...

你上述講嗰D我除咗如懿睇咗少少,其他都無睇過

講特技講劇情,一定要睇香蜜,特技靚,衣服靚,劇情虐中帶甜甜中帶虐,有點奇BK竟然無人提無人睇咁,仲有幾集大結局,我已經好耐未試過特登等到凌晨等劇更新,延禧我都無等,但香蜜會等

王國長老

tansyneko 發表於 18-9-2 00:06
你上述講嗰D我除咗如懿睇咗少少,其他都無睇過

講特技講劇情,一定要睇香蜜,特技靚,衣服靚,劇情虐中 ...

香蜜有人講,喺影視果邊講,集中D去果邊一齊傾好過喺自由你開一個佢開一個,每集睇完又開一個,搵到張圖又開一個,搬又嘈,唔搬又洗版。或者鄧倫同楊紫唔係好多人識啩,我係睇楚喬認識鄧倫,之後睇一千零一夜,追埋因為遇見你,香蜜我遲少少至睇,呢排太多劇,之前扶搖我睇到30都停咗。

男爵府

我~有啲一頭霧水

琥珀宮

rose-mag 發表於 18-9-2 16:17
香蜜有人講,喺影視果邊講,集中D去果邊一齊傾好過喺自由你開一個佢開一個,每集睇完又開一個,搵到張圖又 ...
原來係咁,我無去影視呀,我係歡樂頌2先識鄧倫,楚喬有睇過不過裡面我like小新,之後睇鄧爸爸小山竹cut(我知大家like小小春,但我真心無感),一千 遇見你 仲有一套演男二的十五年候鳥三套都跳咗,其實我唔係因為鄧倫睇香蜜,係因為套劇真係好靚好虐

扶搖跳咗好耐lu

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

八婆仔@ 發表於 18-9-2 09:35
到!好彩你講左,我以為得我一個語文水平退步得禁差

其實呢篇文章主要係講吳謹言扮大牌,接受某個節目採訪時不斷玩野,又唔跟之前嘅協議流程做採訪,同採訪到一半都唔夠就走咗。

吳謹言以為個節目嘅制作單位只係啲野雞電視台,點知間電視台係央視旗下,人地後面成間央視做靠山,最後吳謹言被央視點名話做演员唔好做到咁無品,希望佢做一個有藝德嘅演員

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

happywindy 發表於 18-9-2 18:39
其實呢篇文章主要係講吳謹言扮大牌,接受某個節目採訪時不斷玩野,又唔跟之前嘅協議流程做採訪,同採訪到 ...

謝謝

翡翠宮

happywindy 發表於 18-9-2 18:39
其實呢篇文章主要係講吳謹言扮大牌,接受某個節目採訪時不斷玩野,又唔跟之前嘅協議流程做採訪,同採訪到 ...

翡翠宮

藍莓綠茶 發表於 18-9-2 10:09
魏比佢演係浪費哂!我完全唔覺佢擔到大棋!佢係好彩地有咁多好戲演員幫佢,襯托佢,及成就佢!
佢樣一些都 ...

真係唔明點解揾佢做主角

珍珠宮

唔明

首頁

尾頁

跳至