貓咪耳朵發炎

bebrave
|
貓咪耳仔發炎醫極都醫唔好、仲越來越嚴重、今朝仲喎血、幾個月了、原本睇SPCA 越醫越差、轉去另一間、醫生都冇辦法、要轉介去太平道另一間、呢間又話專科醫生放大假要9月5日先返來、到時等醫生睇左病歷再約!前後醫左4個月、情況越來越糟糕!

我聽講太平道呢間又貴只識收錢又未必真係醫得好、有冇人可以俾意見我?又或者介紹一個真真正正好的醫生給我?

我怕再拖下去貓咪救唔返、他現在已經好痛苦,好心痛!
kam825
|
九龍貓醫院有無睇過? 我見網上好多人話呢間好
bebrave
|
kam825 發表於 18-9-1 11:34
九龍貓醫院有無睇過? 我見網上好多人話呢間好

我即刻打去問下、唔該
sorfn89
|
bebrave 發表於 18-9-1 11:36
我即刻打去問下、唔該

npv
sagesage
|
bebrave 發表於 18-9-1 11:31
貓咪耳仔發炎醫極都醫唔好、仲越來越嚴重、今朝仲喎血、幾個月了、原本睇SPCA 越醫越差、轉去另一間、醫生 ...

試大圍,同荃灣亨和獸醫張海雄。因為好的獸醫難遇,分分鐘浪費黃金時間救你的寶貝。我好幸運遇到呢2位獸醫,我隻猫一星期前發高燒,驗血患有姨臟炎,先去大圍看,先同他驗血,好嚴重,闕醫生知牠好嚴重,都唔好拖延時間叫他留醫,因為俊康診所無掃描,所以介紹筌灣診所,好快救到牠,留院3日,好幸運無事,希望幫到你。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bebrave
|
sagesage 發表於 18-9-1 13:22
試大圍,同荃灣亨和獸醫張海雄。因為好的獸醫難遇,分分鐘浪費黃金時間救你的寶貝。我好幸運遇到呢2位獸醫 ...

謝謝你讓我多一個選擇
cynthiatomchan
|
試下呢間

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bebrave
|
cynthiatomchan 發表於 18-9-1 13:35
試下呢間

謝謝(emoji)(emoji)
ccysj01
|
心痛