請工人姐姐Agent推介(徬徨中)

imtheluckyone
|
請問大家有冇好嘅agent推介呀?

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有責任感,跟得好足⋯⋯

我12/1月就要請姐姐了

麻煩大家推薦一下,感激不盡
白羊女
|
imtheluckyone 發表於 18-9-1 11:35

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有 ...

我都開始搵緊,無從入手,想工人姐姐喺bb 出世前2個月就到步適應下先
333s
|
imtheluckyone 發表於 18-9-1 11:35

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有 ...

時間無法那么準的。

最好有二手準備。

Queenie.w714
|

我有。想要可pm。
o_oblue_girl
|
我都有,公司喺荃灣。雖然佢係細公司,但係我覺得個老闆幾老實同眼光唔錯。你有興趣就pm我啦
JD930
|

有呀... 我媽媽group入面有幾位媽咪對比過其他agent之後都搵咗佢請姐姐,有興趣的話可以pm我
samuelbell0315
|

我屯門區的,agent都跟足,價錢都相宜,需要資料pm我吧
Rachely0123
|
JD930 發表於 18-9-4 00:11
有呀... 我媽媽group入面有幾位媽咪對比過其他agent之後都搵咗佢請姐姐,有興趣的話可以pm我
...

求pm工人 agent thanks
我要做媽媽
|
其實你可以問問你身邊既親戚朋友有冇推介先架,我果時候都係先問佢地既,冇再去搵Agent
JD930
|
Rachely0123 發表於 18-9-4 08:32
求pm工人 agent thanks

PM了
木子云
|
JD930 發表於 18-9-4 00:11
...

可pm嗎?thx~~
木子云
|
o_oblue_girl 發表於 18-9-3 23:42
我都有,公司喺荃灣。雖然佢係細公司,但係我覺得個老闆幾老實同眼光唔錯。你有興趣就pm我啦
...

可pm嗎?thx~~
木子云
|
Queenie.w714 發表於 18-9-2 04:56
我有。想要可pm。

可pm嗎?thx~~
JD930
|
木子云 發表於 18-9-4 11:41
可pm嗎?thx~~

已pm
Cynzoey
|
回覆 samuelbell0315 的帖子

屯門區,有工人姐姐介紹?
可愛的小琴
|
我個agent 幾好, so far 幾個朋友請既工人都唔錯,如有需要pm 我
canpig
|
回覆 o_oblue_girl 的帖子

可以 PM 荃灣 agent 資料嗎? THANKS!!!