去廁所無形凳,痾到廁板或地下有,唔清潔番的人,正人渣

|
最慘是,跟見排隊去廁所的人,
全部正正常常,身光頸靚
Charlotte_mom
|
我公司有同事失明架!要靠摸,我真係feel sorry for her
每次在廁所偶遇我都會幫佢望一望先,都唔明大家都係知識分子,點可以咁無品
|
Charlotte_mom 發表於 18-9-1 14:26
我公司有同事失明架!要靠摸,我真係feel sorry for her
每次在廁所偶遇我都會幫佢望一望先,都唔明大家都 ...

係呀,我剛在高級商場排廁所,個個身光頸靚

同埋,大部分講純正廣東話
girlbear
|
真係好討厭 難為跟佢尾去果個
fionlei88
|
經常遇到呢啲情況
fitfish
|
一板一地全是尿。坐厕無屎痴住已是萬幸

而家商場清潔姐姐要遂個跟住入去執手尾
BGCOME08
|
好多香港女人乾淨自己,污糟別人!識得無影凳去,就唔識抹返自己D尿!認真衰格!

呢D人疴到周圍都係,下一個入去見到,自己唔覺得唔好意思嘅咩?
tkop
|
19841984 發表於 18-9-1 14:01
全部正正常常,身光頸靚

有冇珠光寶氣
|
BGCOME08 發表於 18-9-1 14:37
好多香港女人乾淨自己,污糟別人!識得無影凳去,就唔識抹返自己D尿!認真衰格!

呢D人疴到周圍都係,下一 ...

大把呢d自私精
peggyrickie
|
但有時未必係前面個個整污糟喎,有時自己入到去已經污糟左,我冇理由幫人清潔左先出黎架,咁咪會比人誤會囉!
wcpcelia   發表於 18-9-1 17:06
babyco
|
但其實未必係前一個整 ,好多時入到去已經係濕晒
fuhk
|
fitfish 發表於 18-9-1 14:37
一板一地全是尿。坐厕無屎痴住已是萬幸

而家商場清潔姐姐要遂個跟住入去執手尾 ...

啲人就係似住有清潔姐姐執手尾,去完個廁所拍吓個羅友就走人,最恐怖係遇著上手m come, 真係上一餐都嘔返出黎
fuhk
|
peggyrickie 發表於 18-9-1 14:39
但有時未必係前面個個整污糟喎,有時自己入到去已經污糟左,我冇理由幫人清潔左先出黎架,咁咪會比人誤會囉 ...

成地尿我唔會行入去,想像唔倒自己對鞋要踩入去
ChloeMa
|
舊同事係外國讀大學,成個ABC咁,講英文多過廣東話。 用厠所攪到週度血,清潔姐姐好聲好氣同佢講d野放入垃圾桶。 佢鬧人,話唔係請你返嚟做咩,呢d唔係你嘅工作?
icedmilktea
|
19841984 發表於 18-9-1 14:01
全部正正常常,身光頸靚

我公司有d so called 女高層係咁, 平時扮哂Elegant... 超人渣
fitfish
|
急起上来。辣撻都要去
JD930
|
peggyrickie 發表於 18-9-1 14:39
但有時未必係前面個個整污糟喎,有時自己入到去已經污糟左,我冇理由幫人清潔左先出黎架,咁咪會比人誤會囉 ...

|
JD930 發表於 18-9-1 16:44

係,特別後面好長龍或帶住個女的話
tingho
|
好多時上一手已經有,都冇計架
ChuChu0808
|
上星期去太空館,廁所板連毛都有條(當然也有尿),我完全唔想去清理佢,真係唔知點去之下,我索性唔去!