上報了Ocamp被稱為淫亂學堂

bks2014
|
我對呢句十分好奇:
事後已即時穿回衣服

即係之前脱了衣服做什麼?

脱了衣服的時候, 那怕只有半分鐘或十秒鐘
有没有人影相?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|

cakii
|

wcpcelia
|
好蝕底
bibi2013
|
唔明點解D女仔肯玩呢D咸濕遊戲,冇自尊嘅咩 玩個D冇人投訴,仲笑晒口
JD930
|

orangeca
|
白痴女仔
sunnymama2
|
老實講,我就係聽得太多衰野,所以大學冇玩Ocamp
TMC3012
|
有除衫即係唔止玩呢啲?
greenpea
|

只能説,現在啲女仔唔知矜貴為何物
SASA滾
|
bibi2013 發表於 18-9-1 17:39
唔明點解D女仔肯玩呢D咸濕遊戲,冇自尊嘅咩 玩個D冇人投訴,仲笑晒口
...

多得獎門人囉,當年獎門人當紅時,啲大學生仲玩得勁,嘴對嘴,不過有紙有百力滋或 乒乓波隔阻。
kiko_mami
|

水君
|
前文係咁:
該迎新營營主Edon回應指當天並沒有安排有關活動,有關行為是個別同學「即興」及「自發」所為。至於有男同學脫衣,他指當時正進行「收買佬」遊戲,要求每組「收買」五件衣服,事後已即時穿回衣服。

crystal媽咪
|

crystal媽咪
|
水君 發表於 18-9-1 17:56
前文係咁:
該迎新營營主Edon回應指當天並沒有安排有關活動,有關行為是個別同學「即興」及「自發」所為。至 ...

oh my god. 就算即係玩收買佬,講得出要收買衣服嘅.我相信唔會係女仔
bibi2013
|
SASA滾 發表於 18-9-1 17:55
多得獎門人囉,當年獎門人當紅時,啲大學生仲玩得勁,嘴對嘴,不過有紙有百力滋或 乒乓波隔阻。
...

人就係鍾意低級趣味
twotigers
|
wcpcelia 發表於 18-9-1 17:31
好蝕底

唔蝕底,你睇下個女仔幾Enjoy
禁上發言
|
衰過做雞
brother4
|
要罚
bks2014
|
水君 發表於 18-9-1 17:56
前文係咁:
該迎新營營主Edon回應指當天並沒有安排有關活動,有關行為是個別同學「即興」及「自發」所為。至 ...

d咸濕主持人(收買佬)只需要男同學的衣服,不需要女同學的衣服?