自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

waynewon 發表於 18-9-1 17:49
13歲可以好高大,我表弟十二歲已六尺高,打返轉頭隨時父母唔夠打,有d家庭十足G1格鬥場,三句唔埋已郁手, ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

waynewon 發表於 18-9-1 17:49
13歲可以好高大,我表弟十二歲已六尺高,打返轉頭隨時父母唔夠打,有d家庭十足G1格鬥場,三句唔埋已郁手, ...

十二歲已6呎,男仔仲有排高

珍珠宮

回覆樓主:

我仔13 歲高過我大隻過我(我5呎2) 如果佢打我,我肯定骨都斷

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kcpak 發表於 18-9-1 17:22
以暴易暴
唔正常............打到幾時

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主

個呀媽唔會唔夠打掛

子爵府

回覆樓主

邊個報警呢?
兩敗俱傷

珍珠宮

water_ma 發表於 18-9-1 18:49
邊個報警呢?
兩敗俱傷

可能隔離屋報警

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

家長由細開始打小朋友,小朋友就學會用暴力解決,13歲先郁手,算遲了。

水晶宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-9-1 17:39
係咪c6比保釋金擔保出黎

俾你一提,最慘係 c6 銀包!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

暴力家庭

侯爵府

crazy...

大宅

wuwucancan 發表於 18-9-1 17:20
13歲毆打媽媽

呢D真係身教啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿仔唔夠打!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就黎開學, 應該好多家庭大戰緊!!!

珍珠宮

cy101 發表於 18-9-1 23:05
就黎開學, 應該好多家庭大戰緊!!!

可能係……

水晶宮

zone 發表於 18-9-1 17:35
通常呢d都係小朋友細細就打,到大個小朋友咪有樣學樣囉,有不滿就打,呀媽都一樣。
...

品性問題,我們年小時父母常打鬧,從沒想過還手,更不會主動出擊,最多擋格或逃走。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我而家成日見3,5歲就係咁一拳拳中落阿媽度,重咬晒牙關果隻,個阿媽重要笑笑口

首頁

尾頁

跳至