自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Rjeuxxx 發表於 18-9-2 08:50
請問我圖中這間掂唔掂?位置方唔方便?我地唔駕車,唸住一日去LEGO land , 一日去聆鹿。自己坐車去方便嗎 ...

我覺得酒店算新淨,雖然房間細左啲但廁所設備唔錯。位置都算方便行去JR名古屋站10分鐘內行到。我舊年只去legoland,無去鈴鹿。legoland坐JR去的所以好方便。另外你可以睇下JR上蓋舊年新開的Nagoya JR gate tower Hotel 仲方便,酒店又新。推薦!

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

我兩大兩小(6歲以下),book房都係揀兩個大人twins bed,睇過酒店policy可以免費入住就book,so far去過咁多地方未試過要加錢,早餐都可以四人食

水晶宮

Rjeuxxx 發表於 18-9-1 17:34
兩公婆想同個仔去名古屋玩三日,但發覺用幾個apps book 酒店如填2 大1 小(3 歲),總價錢係$5889,如果填 ...

Agency 寫既信唔過、我試過寫明兩大一小、去到都要加錢、無論佢寫要定唔要、自己問問好d

子爵府

Charlotte_mom 發表於 18-9-2 10:34
都會揀2床
通常兩張單人床加埋會大過一張床,尤其日本好多4呎床

Same,日本一定揀twin bed

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

一定係book二人房喇
放下自在

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

book 2個大人 ,最好雙床,拍埋一起應該夠訓

珍珠宮

回覆樓主:

我個仔9歲都係book 兩個大人,兩張單人床。

日本好多酒店係唔計兒童錢

首頁

尾頁

跳至