大家在呢度有無覺得而家好慢,反應好好好慢

20150618bb
|
會唔會出左問題
Holidaykiki
|
經常性
20150618bb
|
Holidaykiki 發表於 18-9-1 18:45
經常性
會唔會.................會員多左佢部機無擴充呢?
fiona_k
|
回覆 20150618bb 的帖子

之前我個firefox話有2個javascript行得慢要唔要停左佢, 我停左後就冇野了
20150618bb
|
fiona_k 發表於 18-9-1 19:09
回覆 20150618bb 的帖子

之前我個firefox話有2個javascript行得慢要唔要停左佢, 我停左後就冇野了
唔係我部問題,而係在呢度先會,出番去其他網站就無
pansy888hk
|
20150618bb 發表於 18-9-1 19:17

係呀,我都有LOAD得慢的情況~間中窒窒下~
fiona_k
|
20150618bb 發表於 18-9-1 19:17

係呀, 就係呢度有D javascript (估計係D廣告) 拖慢左, 搞到firefox 彈alarm出黎問我要唔要暫停指定既javascript

其他網站冇呢個問題

Poyau
|
見慣不怪
tsung
|

kwan_0128
|
好鬼差, 廣告又太多
omax
|
我直頭唔可以用電腦上BK。以前只係Hang機。。。。最近,只要一開BK唔夠10分鐘,就強行reboot 我部電腦。。。。。嚇得我以為自己部腦中咗毒
Poyau
|
omax 發表於 18-9-2 20:01
我直頭唔可以用電腦上BK。以前只係Hang機。。。。最近,只要一開BK唔夠10分鐘,就強行reboot 我部電腦。 ...

20150618bb
|
omax 發表於 18-9-2 20:01
我直頭唔可以用電腦上BK。以前只係Hang機。。。。最近,只要一開BK唔夠10分鐘,就強行reboot 我部電腦。 ...
可能太多人用BK喇
amyamy123
|
成日彈出好多廣告而又㩒到
20150618bb
|
tsung 發表於 18-9-2 08:22
又二分
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-9-2 02:12
見慣不怪

20150618bb
|
fiona_k 發表於 18-9-2 00:22
係呀, 就係呢度有D javascript (估計係D廣告) 拖慢左, 搞到firefox 彈alarm出黎問我要唔要暫停指定既javas ...
廣告多?
20150618bb
|
pansy888hk 發表於 18-9-1 20:24
係呀,我都有LOAD得慢的情況~間中窒窒下~

20150618bb
|
amyamy123 發表於 18-9-3 11:25
成日彈出好多廣告而又㩒到
早前以為我部電腦出問題,攪左好多野,比我攪壞左部電腦,換左新野但一樣,所以出呢個POST睇下係唔係只係我............................
VCBB小天使
|
kwan_0128 發表於 18-9-2 14:10
好鬼差, 廣告又太多

同意