最近有無人續約網上爬,有無正offer?

sychan1958
|
我十月到期,網上爬叫我續1000 mb $158,送$1000超市卷,大家有無筍野?謝謝
AA2003    發表於 18-9-4 16:34
Candy_CHUNG_LAU
|
sychan1958 發表於 18-9-1 20:41
我十月到期,網上爬叫我續1000 mb $158,送$1000超市卷,大家有無筍野?謝謝 ...

公/居 24月約?
呢個offer已經好抵玩了
sychan1958
|
公屋
Connielai
|
回覆 sychan1958 的帖子

你真係好底,我私樓300m都要$198仲無coupon 送,仲話已經做到好平
sychan1958
|
我見移動138,1000mb, 公私樓都得,考慮緊
|
sychan1958 發表於 18-9-1 21:27
我見移動138,1000mb, 公私樓都得,考慮緊

(158*24-1000 ) /24
扣埋禮券, 都係116.4
仲抵啦
sychan1958
|
Cmhk送500和router, 唔知cmhk好唔好用
edithyy
|
請問係網上趴打俾你傾續約,定要自己打去?
我前排收到信,叫我自己打去傾續約
Poyau
|
已經好抵
sychan1958
|
回覆 edithyy 的帖子

佢打黎ga,我估遲D會打比你
lyh80115
|
我十月到期,網上爬叫我續1000 mb $158,送$1000超市卷,大家有無筍野?謝謝 ...

請問包唔包now tv基本台?
|
lyh80115 發表於 18-9-2 19:37
請問包唔包now tv基本台?

呢個基本上都包, 不論新舊約
除非你冇用開/ 冇要到
lyh80115
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-9-2 21:32
呢個基本上都包, 不論新舊約
除非你冇用開/ 冇要到

咁我個offer勁貴:$178/月,我公屋仲只得30M
tempooo
|
有冇sales電話? 叫咩名?
gilybbmuimui
|

請問有冇sales電話?
Annie516
|

請問有冇sales電話?
password_w
|
回覆 sychan1958 的帖子

可以PM我sale個電話嗎? Thx
sy0822
|

我都想要sales電話
kimmy2006
|
我都想要sale電話。請問你哋包唔包埋wifi?
lyh80115
|
lyh80115 發表於 18-9-2 21:40
咁我個offer勁貴:$178/月,我公屋仲只得30M

卒之去門市cut,過2日電話offer$138+$1000惠long,續咗,仍然得30M,夠用算……