6歲澳洲鬼仔會鐘意乜嘢禮物?

BGCOME08
|
朋友帶個仔黎香港玩,想買份禮物送俾佢個仔,500蚊左右,因我屋企冇小朋友,所以我都唔知而家興D乜?有冇好提議?
BGCOME08
|
唔會問佢媽媽佢仔鐘意乜嗱,佢媽媽實客氣話唔好買。
Queenie_yy
|
我仔6歲,呢期好鍾意恐龍
BGCOME08
|
Queenie_yy 發表於 18-9-1 21:13
我仔6歲,呢期好鍾意恐龍

乜嘢恐龍?Jurassic Park果D?
Queenie_yy
|
BGCOME08 發表於 18-9-1 21:15
乜嘢恐龍?Jurassic Park果D?

係啊,就係果D,同埋lego就一直都鍾意
cjess111
|
BGCOME08 發表於 18-9-1 21:07
朋友帶個仔黎香港玩,想買份禮物送俾佢個仔,500蚊左右,因我屋企冇小朋友,所以我都唔知而家興D乜?有冇好 ...

澳洲都興爆旋陀螺,我仔同啲同學會帶返學校玩。
MeowMuiMui123
|
你上Australia Geographic Shop 既網頁睇睇,我見呢邊好多小學生都鐘意呢間d嘢。

卡通既,pj masks 好似好受歡迎。
caryfox
|
Lego 積木
caryfox
|
Lego 有恐龍

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
邪惡木馬
|
一定係侏羅紀Lego or 爆旋陀螺
manman
|
如小朋友喜愛列車,可到MTR買精品
teruglay
|
BGCOME08 發表於 18-9-1 21:07
朋友帶個仔黎香港玩,想買份禮物送俾佢個仔,500蚊左右,因我屋企冇小朋友,所以我都唔知而家興D乜?有冇好 ...

Beyblade, 我個仔間學校好多人玩,香港D beyblade 出得快過澳洲好多!
BGCOME08
|
caryfox 發表於 18-9-1 21:36
Lego 有恐龍

勁,仲有相影俾我睇,謝謝你的幫忙,我會去睇吓。
BGCOME08
|
teruglay 發表於 18-9-1 21:50
Beyblade, 我個仔間學校好多人玩,香港D beyblade 出得快過澳洲好多!

多謝你話我知,我又去睇吓先。
BGCOME08
|
邪惡木馬 發表於 18-9-1 21:38
一定係侏羅紀Lego or 爆旋陀螺

個個都講呢兩樣,咁應該真係好hit了。
BGCOME08
|
MeowMuiMui123 發表於 18-9-1 21:21
你上Australia Geographic Shop 既網頁睇睇,我見呢邊好多小學生都鐘意呢間d嘢。

卡通既,pj masks 好似好 ...

Thanks, 呢間嘢都好多年了。
BGCOME08
|
cjess111 發表於 18-9-1 21:19
澳洲都興爆旋陀螺,我仔同啲同學會帶返學校玩。

多謝你提議,我會去睇吓的。
Jasmine-4711
|
礼物輕便及佔少d地方好d,你朋友要托回澳洲呀,唔好買lego積木。你想想她塞入行李定個细路自己手提?
ilovemytwins
|
爆旋,佢地好鍾意成堆玩,我仔玩到手制都唔見埋,呢度個啲好普通,我媽都係香港買俾我仔玩,香港買到個啲勁好多。
honeypot10
|
我住澳洲 我見朋友6,7歲仔都好鍾意玩爆旋 (emoji)