自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好肚餓呀
https://www.instagram.com/p/Bmkfz0ehLuA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=nq2g4pkuf07a

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主

但個食相好怪異,食到個咀都歪埋

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珍珠宮

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Moti 發表於 18-9-2 06:28
但個食相好怪異,食到個咀都歪埋

咁食法,歪都好正常

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

cindy618 發表於 18-9-1 22:07
好肚餓呀
https://www.instagram.com/p/Bmkfz0ehLuA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=nq2g4pku ...

咁大個口放食物

伯爵府

回覆樓主:

睇你cap圖還ok,
但睇咗繼片,聽到佢直播啲食嘢聲
Sorry, So disgusting

瑪瑙宮

Bloomberg 發表於 18-9-2 11:35
睇你cap圖還ok,
但睇咗繼片,聽到佢直播啲食嘢聲
Sorry, So disgusting

佢全個ig都係咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢好似食得好痛苦咁嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

cindy618 發表於 18-9-2 11:45
佢全個ig都係咁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好肚餓呀
https://www.instagram.com/p/Bmkfz0ehLuA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=nq2g4pku ...

其實我理解唔到,點解要望人食嘢,佢享受,我難享(無得食)仲要係韓國美食

反而,如果介紹香港食物,如果我見佢食到咁正,我會去試,等於我去新餐廳,如果menu推介嘅食物。我唔覺好食,無...下...次

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

係咪類似暴食果啲片?

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

琥珀宮

好肚餓呀

龍蝦?佢食得好怪,戴手套就剝開殼食啦,成個連殼咬咬咬,咁食根本唔係享受。

水晶宮

熱血金章

回覆樓主:

睇咗頭幾段,唯一覺得係肥妹先有真心滋味嘅感覺,其他果啲都相當造作,好味還好味,唔好咁大啖鯨吞啦,一啲都唔覺得好味,只覺得係度浪費食材

瑪瑙宮

feclagnes 發表於 18-9-2 12:47
其實我理解唔到,點解要望人食嘢,佢享受,我難享(無得食)仲要係韓國美食

反而,如果介紹香港食物,如 ...

ig surfing 見到啫,我無成日睇

洋房

首頁

尾頁

跳至