發哥同城城, 一個63歲, 一個 53歲, 佢地想點??

杜小田
|
兩個仲係咁型, 咁靚仔!

kcpak
|
杜小田 發表於 18-9-1 23:34

cissie
|
Mr. Chow looks very very old. though Aaron still look great
yuenhenry1113
|

anracing
|

crystal媽咪
|
tsung
|

油麥麥
|
城城長高咗喎
cinda72.
|
老老實實,阿國貨真係由頭到尾都未感覺佢型過
Sumyeema1
|
sorry, 牛仔外套,好娘。
杜小田
|
cinda72. 發表於 18-9-1 23:42

吾係播, 佢拍城市故事時, 雖然係大茄哩啡,

我已覺佢好靚仔, 洗米華行埋一邊啦!
杜小田
|
Sumyeema1 發表於 18-9-1 23:44
sorry, 牛仔外套,好娘。

吾知係咪著眼內地市場
杜小田
|
油麥麥 發表於 18-9-1 23:42
城城長高咗喎

可能個踭內外加埋 4-5吋

Tom Cruise, 拍戲時劇組揾茄厘啡都會揾矮啲既人
cinda72.
|
杜小田 發表於 18-9-1 23:45
吾係播, 佢拍城市故事時, 雖然係大茄哩啡,

我已覺佢好靚仔, 洗米華行埋一邊啦!

洗米華就更加啦 點可以用靚仔同型去形容呀
國貨太矮啦,當年4大天王拍埋一齊,佢真係唔起眼
twotigers
|
cinda72. 發表於 18-9-1 23:42

係唔係我心理作用,覺得佢嘅眼神淫淫地
cinda72.
|
twotigers 發表於 18-9-1 23:55
係唔係我心理作用,覺得佢嘅眼神淫淫地

佢d歷史已經證明你唔係心理作用啦,想當年比女fans捉黃腳雞壇野,肥膩佢都唔走雞,有索錯冇放過
月見草
|
杜小田 發表於 18-9-1 23:34

發哥西裝look真係冇得輸
twotigers
|
cinda72. 發表於 18-9-1 23:48
洗米華就更加啦 點可以用靚仔同型去形容呀
國貨太矮啦,當年4大天王拍埋一齊,佢真係唔 ...

我覺得佢怪怪地 好似乸乸地

https://youtu.be/hXbVk_cuXaQ
twotigers
|
cinda72. 發表於 18-9-1 23:57
佢d歷史已經證明你唔係心理作用啦,想當年比女fans捉黃腳雞壇野,肥膩佢都唔走雞,有索錯冇放過
...

肥膩? 我唔係好記得 個女粉絲係肥㗎?
cinda72.
|
twotigers 發表於 18-9-1 23:59
肥膩? 我唔係好記得 個女粉絲係肥㗎?

直情係窄窄地果隻啦