開始胎動未

joycehang41010
|

我仲有2日20wk,前2日開始感覺到bb動,你地呢?
Sweetbabymom
|
joycehang41010 發表於 18-9-1 23:37
我仲有2日20wk,前2日開始感覺到bb動,你地呢?

我好似冇咩feel
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-3 21:20
我好似冇咩feel
可能我第2胎易感覺到,第1胎20周都冇感覺
Filisa
|
17week 已經有感覺了(emoji)(emoji)
Akhnbb
|
有啊! 之前已經感覺到、 依加更明顯.
有時岩岩起身訓教前都拍下個肚 同bb玩下
|
以家行左一半啦,仲有4個幾月卸得貨啦
manki1988
|
對丫 行左一半喇! 有呀 我18 week 有動了哈
|
manki1988 發表於 18-9-4 23:30
對丫 行左一半喇! 有呀 我18 week 有動了哈
以家等11月就30周到,跟住等過埋聖誕節就足月,隨時生得
annamummy
|
大家feel到嘅胎動是否時常發生?
我第二胎,18週左右已經感到胎動。但不是日日。搞到我有d擔心。我試過2日都感覺唔到。

至於上一胎係咪都係咁?我忘記了
|
annamummy 發表於 18-9-5 23:17
大家feel到嘅胎動是否時常發生?
我第二胎,18週左右已經感到胎動。但不是日日。搞到我有d擔心。我試過2日 ...
前幾日開始感覺到,今日反而冇乜感覺,但我琴日照完結構都正常,我記得第一胎時冇咁早感覺到,到感覺時已經亂踢個d,以家感覺到都係普通動下咁,再遲多陣係亂踢時就日日不停踢,好感覺d
carolhui007
|
回覆 joycehang41010 的帖子

19w + 開始感覺胎動,開始bb 講野同聽音樂