想問成版pm的post

good_pig
|
要幾多個pm先會比人封的?謝

叫左主動pm樓主,但總係好多人要求樓主主動pm....
crystal媽咪
|
你意思係版面不停講叫樓主pm佢??
whyyou
|
good_pig 發表於 18-9-2 09:56

因為好多人唔識用pm, 以為喺版面留言叫樓主pm就得,我都覺得嗰啲post要盡快delete
mercurycc
|
睇版主心情掛,試過見到廣告舉報完,都唔見刪除,
有d又好快刪。
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-9-2 09:56
你意思係版面不停講叫樓主pm佢??

係,旅行版同美容版都係咁,我以為有d可閱性嘅資料,點知3版都係pm

我果日美容版寫明主動pm, 點知又係下面大量pm
good_pig
|
whyyou 發表於 18-9-2 09:59
因為好多人唔識用pm, 以為喺版面留言叫樓主pm就得,我都覺得嗰啲post要盡快delete
...

唔識用就嘗試學下卦

當入去幾版都係pm, 真係好鬼煩
終極熊貓
|
唔知係咪選擇性執法呢
good_pig
|
終極熊貓 發表於 18-9-2 10:20
唔知係咪選擇性執法呢

最慘係太多pm, 無啦啦成篇原文比人地裂....
stagea
|
隔離版成日都有...全部都係PM, 幾日都無封
good_pig
|
stagea 發表於 18-9-2 10:31

講乜架??

bkteapot
|
有D成幾萬分 睇落都係多黎浦架啦 都係版面留PM, 睇到就想出返去 後面如果有可讀性reply都睇唔到了
good_pig
|
bkteapot 發表於 18-9-2 11:14
有D成幾萬分 睇落都係多黎浦架啦 都係版面留PM, 睇到就想出返去 後面如果有可讀性reply都睇唔到了 :thinkin ...

唔識PM 可以問下人...我覺得懶多過乜....

stagea
|
good_pig 發表於 18-9-2 10:51
講乜架??

鑽石,錶都有,其實都幾睇個版既版主係點做野
good_pig
|
stagea 發表於 18-9-2 11:20
鑽石,錶都有,其實都幾睇個版既版主係點做野

成版都係pm係勁煩
stagea
|
good_pig 發表於 18-9-2 11:27
成版都係pm係勁煩

crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-9-2 10:18
係,旅行版同美容版都係咁,我以為有d可閱性嘅資料,點知3版都係pm

我果日美容版寫明主動pm, 點知又係下 ...

有時我見太多人寫pls pm. 我會舉報.
不過我覺得真係有少少係選擇性刪除
crystal媽咪
|
stagea 發表於 18-9-2 10:31

見得多,見怪不怪
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-9-2 11:46
有時我見太多人寫pls pm. 我會舉報.
不過我覺得真係有少少係選擇性刪除
...

地裂埋原文?
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-9-2 11:56
地裂埋原文?

見過。
有時會畀管理員或者版主成個post刪除, 有啲話(純分享),但係在幾個版開幾個post都係講同一個主題, 已經犯咗版規。
cinda72.
|
good_pig 發表於 18-9-2 09:56

呢d人,唔睬啦,想問野,懶到咁,打句就算,真係想知既,應該自己識做,主動pm問啦
我從來都唔會覆呢d人