自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

barbielun 發表於 18-9-3 17:23
Convent Road

tks, 我卜左巴提雅果間

男爵府

回覆樓主

啱啱去完Bangkok,試咗Lavana ,佢有morning promotion time,1400Thb包2hrs oil body massage再free1個鐘facial or scrub treatment,按得好,亦好抵,不過最好email 預約,見到朝早都好多人,同埋1/10見佢開始加價!一加就50%

子爵府

siumak 發表於 18-9-3 15:40
因為唔出名已經怕怕地唔好﹐
唔出名、旺時間唔駛book也有位﹐
就係怕其實間o野唔好。

明既。。。幻想下有冇隱世好spa

子爵府

wfamily2003 發表於 18-9-3 18:58
啱啱去完Bangkok,試咗Lavana ,佢有morning promotion time,1400Thb包2hrs oil body massage再free1個鐘faci ...

唔該你你係另一邊答過我架

侯爵府

陪月勳章

coeyapple 發表於 18-9-3 18:59
明既。。。幻想下有冇隱世好spa

這些機會不是我的。。。。

男爵府

good_pig 發表於 18-9-3 18:47
tks, 我卜左巴提雅果間

咁可能唔同。我去曼谷嗰間,按前有張form填咗重點按肩,但全程三個小時,我和c6都覺得至少有1.5小時用油搽小腿、hea按,地方亦唔係咁舒服,毛巾又硬掘掘

男爵府

coeyapple 發表於 18-9-3 19:02
唔該你你係另一邊答過我架

哈哈,原來樓主再出po

子爵府

wfamily2003 發表於 18-9-3 19:07
哈哈,原來樓主再出po

我email去你果間既時候已經好夜,到第朝覆我,原來冇啱既時間lu 之後再search 就夜晚去第二間

珊瑚宮

畀面勳章

good_pig 發表於 18-9-2 15:41
好難wo,香港人去開都多數full

成日都係body tune, let's relax果d

我每次去 Bangkok / 布吉,let’s relax 係不二之選,大大話幫襯咗 over 10年,由到埗先 book,到依家行程 confirm 後就立刻上網做booking.

大宅

小可愛11 發表於 18-9-3 19:13
我每次去 Bangkok / 布吉,let’s relax 係不二之選,大大話幫襯咗 over 10年,由到 ...

請問係邊book?及在bangkok邊個位置?

珊瑚宮

畀面勳章

Winwin1231 發表於 18-9-3 19:18
請問係邊book?及在bangkok邊個位置?

你可以上網搵 Let’s Relax.

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

幾年無去了
t21 對面果間urban 都okay,如果去開t21 過條天橋都好方便。
lets relax 果d 太多香港人去,好濫好貴好嘈
center point 長期買一送一,我鍾意揀d 分店偏遠d 靜d
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

wfamily2003 發表於 18-9-3 18:58
啱啱去完Bangkok,試咗Lavana ,佢有morning promotion time,1400Thb包2hrs oil body massage再free1個鐘faci ...

我都去過LAVANA幾次,次次都會預早BOOK定 MORNING PROMOTION , 好抵

加價50%咁多的話我可能第日去曼谷都不會幫襯了

子爵府

coeyapple 發表於 18-9-2 10:01
請大家推介試過既aroma oil body massage! 最緊要信得過,同埋walk in都有位!唔該曬:yummy ...

其實間間差不多.如果價格一樣. 就算同一間.十隻手指有長短.撞手神.我通常做得好攞卡片寫低名.下次再揾佢.無再做都無辦法

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

家文 發表於 18-9-3 19:54
我都去過LAVANA幾次,次次都會預早BOOK定 MORNING PROMOTION , 好抵

加價50%咁多的話我可能第 ...

有無lavana網址呀?thanks

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小可愛11 發表於 18-9-3 19:13
我每次去 Bangkok / 布吉,let’s relax 係不二之選,大大話幫襯咗 over 10年,由到 ...

旺左就係咁了

寶石宮

barbielun 發表於 18-9-3 19:05
咁可能唔同。我去曼谷嗰間,按前有張form填咗重點按肩,但全程三個小時,我和c6都覺得至少有1.5小時用油搽 ...

我希望ok la..佢長年做buy 1 get 1

水晶宮

回覆樓主

我去會book架喎,之前做過間叫treasure spa, 環境同服務及手勢正到無倫

侯爵府

我去過divina同埋let's relax都好正。我自己去bali同埋泰國都只會做香油按摩

子爵府

多利是 發表於 18-9-3 20:05
有無lavana網址呀?thanks

http://www.lavanabangkok.com/promotions/

間野係BTS ASOK站行5-10分鐘

首頁

尾頁

跳至