自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

家文 發表於 18-9-3 21:48
http://www.lavanabangkok.com/promotions/

間野係BTS ASOK站行5-10分鐘

收到,thanks

男爵府

豬仔嘜 發表於 18-9-3 20:10
我去會book架喎,之前做過間叫treasure spa, 環境同服務及手勢正到無倫

請問你 Treasure Spa 係 book Siam 定係 Thonglor 果間? 佢個朝早 package 真係好抵!
但我下下星期先去試

水晶宮

temilyt 發表於 18-9-4 20:56
請問你 Treasure Spa 係 book Siam 定係 Thonglor 果間? 佢個朝早 package 真係好抵!
但我下下星期先去試
...

我喺siam呀,超正
我又係early bird去

子爵府

回覆樓主:

其實 email book 唔係好難姐。

子爵府

家文 發表於 18-9-3 21:48
http://www.lavanabangkok.com/promotions/

間野係BTS ASOK站行5-10分鐘

呢間我經常去, 油按一定要 book. walk-in 通常只有泰式。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

barbielun 發表於 18-9-3 19:05
咁可能唔同。我去曼谷嗰間,按前有張form填咗重點按肩,但全程三個小時,我和c6都覺得至少有1.5小時用油搽 ...

我都去完芭提雅果間...燈光太光,又成日有電單車聲 ...不過我唔係太熟悉按摩好定唔好,我做完油按係幾滑咁

首頁

尾頁

跳至