胃漲好辛苦

catn1984
|
而家6 week多d , 由未check到bingo至今一路個胃都好漲好唔舒服, 近呢個星期仲嚴重左, 有咩辦法可以舒緩下, 係咪過多排會好d ?
kiki4321
|
catn1984 發表於 18-9-2 10:31
而家6 week多d , 由未check到bingo至今一路個胃都好漲好唔舒服, 近呢個星期仲嚴重左, 有咩辦法可以舒緩下 ...

我琴晚感覺個胃就爆甘樣
haha748494
|
飲小小檸檬水,見唔舒服就訓覺,訓覺之後會舒服D.
MrsHoma
|
我7w同你一樣好胃頂,胃口差左好多
catn1984
|
MrsHoma 發表於 18-9-3 23:43
我7w同你一樣好胃頂,胃口差左好多

成世人未試過胃口咁差
catn1984
|
haha748494 發表於 18-9-3 23:13
飲小小檸檬水,見唔舒服就訓覺,訓覺之後會舒服D.

thanks
MrsHoma
|
catn1984 發表於 18-9-3 23:53
成世人未試過胃口咁差

我終於明白大肚口味會變得好奇怪
IPodnano
|
而家6 week多d , 由未check到bingo至今一路個胃都好漲好唔舒服, 近呢個星期仲嚴重左, 有咩辦法可以舒緩下 ...

有排...
我到10w都係咁漲...
連個肚一齊漲,頂到上心口(emoji)
catn1984
|
IPodnano 發表於 18-9-4 00:45
有排...
我到10w都係咁漲...
連個肚一齊漲,頂到上心口(emoji)

咁你持續左幾耐, week幾先正常返
pigpigFF
|
我個時都系超級脹, 食少少野都脹足成日, 都要照逼自己食野.
有買酸梅同飲檸檬水, 有小小幫助,都2樣都吾敢長期食,.
到十週開始有改善.
千萬要少食多餐
白羊女
|

我衣家8w,前2晚胃氣勁到爆,訓著左都feel 到d 胃氣谷爆胃咁,谷到肚痛,起身去廁所屙左5分鐘都係氣,最終醫生開左胃藥比我
IPodnano
|
catn1984 發表於 18-9-4 09:26
咁你持續左幾耐, week幾先正常返

我仲係咁,有時小頂有時頂到肚吹波咁... 依家11w
buma101
|
我呢幾日都好胃痛,知唔知食唔食得藥?有咩可以做?
RubyYu07
|
建議飲翻D檸檬水。