有無媽媽大肚之後經常食譚仔米線?

love_bbbabe
|
唔知點解係咁想食,但又驚阿B唔夠營養
mmbili
|
梗係有食啦, 仲食酸辣添
love_bbbabe
|
mmbili 發表於 18-9-2 13:07
梗係有食啦, 仲食酸辣添

我係每個星期食2-3次,唔知算唔算好過份
wcbbbbbb
|
love_bbbabe 發表於 18-9-2 12:18

有吖
頭嗰三個月好鐘意食,一星期食成三四次米線都唔厭
connie_yi
|
有呀,一星期1-2次
其恩
|

陀大女果時,日日都要食
我要做媽媽
|
酸辣既真係唔錯吖,我大肚既時候都鐘意食酸辣味
Sweetbabymom
|
想食麻辣丶酸辣
kenchiu311
|

一知道有左無食過,覺得好多味精,唔健康,寧願久唔久食幾塊薯片
love_bbbabe
|
kenchiu311 發表於 18-9-2 21:15
一知道有左無食過,覺得好多味精,唔健康,寧願久唔久食幾塊薯片

每次食完都好口渴
LFYLLYBB
|

成日都好想食 比自己一星期食一次
Mochimi
|

我都隔兩日就食雲南米線,真係酸酸辣辣先開胃,我媽都話食到野好過食唔落丫
efren
|
頭三個月有食,無嘔之後突然無左忍食
RubyYu07
|
可以食,凡事適量就可以啦。
catn1984
|
Mochimi 發表於 18-9-2 21:34
我都隔兩日就食雲南米線,真係酸酸辣辣先開胃,我媽都話食到野好過食唔落丫
...

呢個真, 我而家成日胃脹好辛苦無胃口食野, 我都好想有胃口食譚仔
moomooo
|
本身好鍾意食酸辣野,特別係南記但早幾個星期食完嘔返晒出泥之後就怕左嗰陣味
adachankayan
|

我仲係咁食麥當勞
懶惰狗媽
|
我果時陀住阿仔一星期起碼一次
食2小辣,飲凍0T,仲要加埋尖椒皮蛋
猫物語
|
有啊,頭三個月不停食,總之係酸辣米線就食,去到中後期就無食,一來唔健康,二來要控制體重,食呢d會重得快。
Paradisebird
|
我食左3,4次酸辣走韮菜腐皮 冇走芽菜 不過芽菜都係綠豆生出黎 大家怕都走埋佢 唔敢叫三哥酸辣 因為好紅同啲榨菜。。。