呢件玩具好抵

chkkkkk567
|
有冇人買咗?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yingdash
|
氣炸妳好多年前買左,但只用過2次之後比我收埋左,因為我唔常煮+煮簡單野
tsung
|
好抵
chkkkkk567
|
有時雞扒雞翼都要煎好耐!又多油!
mike89
|
平喎,邊度買
newspaperhang
|
之前買某紙包飲品+$500(唔係p牌)
用左幾次就byebye左因爲整出黎既野食好乾,係好似收乾左水既乾屍咁
chkkkkk567
|
newspaperhang 發表於 18-9-2 20:55
之前買某紙包飲品+$500(唔係p牌)
用左幾次就byebye左因爲整出黎既野食好乾,係好似收 ...

美的應該好過雜嘜牌少少掛?
小可愛11
|
chkkkkk567 發表於 18-9-2 19:38
有冇人買咗?

Air fryer 已經買咗好多年。都算經常會用到。
AhKaAhKa
|
有冇人買咗?

邊度有得買?
twotigers
|
tsung 發表於 18-9-2 20:22
好抵

600蚊氣炸真抵
healthymimi
|
我買Philips airfryer, 一星期起碼用4-6次
chkkkkk567
|
我今日係樂富uny見到呀!
Poyau
|

newspaperhang
|
chkkkkk567 發表於 18-9-2 21:01
美的應該好過雜嘜牌少少掛?

我都唔肯定,果部上網search過係德國牌子(唔太記得已經4-5年前,只記得g 字頭)
個人覺得內籠大小都幾重要,果時果部都唔細部,但一次只能around 8隻雞翼
JD930
|
有冇人買咗?

cinda72.
|
可唔可以靜靜雞話我知,呢部野係咪可以炸或者煎雞翼架
stiga
|
healthymimi 發表於 18-9-2 21:14
我買Philips airfryer, 一星期起碼用4-6次

請問入面中間風口位炸籃上面嗰塊罩會唔會積聚油煙?可清洗嗎?
kmbb519
|
請問 呢款難唔難洗?
thanks
runningma
|
cinda72. 發表於 18-9-2 22:49
可唔可以靜靜雞話我知,呢部野係咪可以炸或者煎雞翼架

我用緊飛仔果隻,炸雞翼最正,唔洗落油,醃完就咁焗,逼曬d油出嚟,個皮變左脆卜卜!
cinda72.
|
runningma 發表於 18-9-2 23:50
我用緊飛仔果隻,炸雞翼最正,唔洗落油,醃完就咁焗,逼曬d油出嚟,個皮變左脆卜卜!
...

真係咁掂?
咁我都買番個玩下先
Thx