2019農曆新年去台北

|
3btsoi 發表於 19-1-19 00:26

我無話去,只係見到當地有甘既行程 share下姐,唔啱咪算,好 ...

哦,原來"你問既人才能回答你的問題",我明了,我厚多事。
鄭重的:與你說一聲,sorry.
|
MissMaMa 發表於 19-1-18 23:54
但#214,佢係問宜蘭有什麼行程?我真係冇諗過去武陵咁遠

#240樓主"指定要你答問題,我厚多士"比了答案"(果位樓主吾啱聽),要你回覆呀。

3btsoi
|
12312 發表於 19-1-19 00:48
哦,原來"你問既人才能回答你的問題",我明了,我厚多事。
鄭重的:與你說一聲,sorry.:h ...

你個人都幾得意,好似響道搵交鬧,你要甘樣理解,我都無辦法。唔洗sorry, BK久唔久都有你呢d奇人,我當睇唔到就得
|
3btsoi 發表於 19-1-19 00:53
你個人都幾得意,好似響道搵交鬧,你要甘樣理解,我都無辦法。唔洗sorry, BK久唔久都有你呢d奇人,我當睇 ...

你既回答:我要say sorry呀,我的確厚多士呀,一陣間你同版主投訴我、封我鋪,我未大鑊,話晒我在bk經營多年,實牙實齒才住到現在的"房子"。
MissMaMa
|
3btsoi 發表於 19-1-19 00:53
你個人都幾得意,好似響道搵交鬧,你要甘樣理解,我都無辦法。唔洗sorry, BK久唔久都有你呢d奇人,我當睇 ...

唔好咁講啦,12312講下笑而已,唔係揾交嗌。去旅行大家開開心心,一齊研究研究
3btsoi
|
MissMaMa 發表於 19-1-19 05:34
唔好咁講啦,12312講下笑而已,唔係揾交嗌。去旅行大家開開心心,一齊研究研究
...

我見怪不怪啦,呢道久唔久就有d古怪回覆,我都覺得好攪笑,笑下咪算,唔通同佢計,浪費我時間 我理得佢厚定薄,多士定方包定,係佢自己不停道歉,我都話唔洗,仲繼續講。
pat614
|
Lqueenie 發表於 19-1-18 11:58
我都唔記得幾時訂

我9號出發,去4日$32好抵

我都係9號,用自由鳥
|
3btsoi 發表於 19-1-19 08:00

我見怪不怪啦,呢道久唔久就有d古怪回覆,我都覺得好攪笑, ...

多謝你喎

(哈哈哈(
manu42l1963
|
12312 發表於 19-1-19 00:58
你既回答 : 我要 say sorry 呀,我的確厚多士呀,一陣間你同版主投訴我、封我鋪 ...
講到被版主封舖, 有人勁過你多多聲, 你唔好認叻, 早抖吧 ~
|
manu42l1963 發表於 19-1-19 09:01
講到被版主封舖, 有人勁過你多多聲, 你唔好認叻, 早抖吧 ~

你又厚多士,

|
12312 發表於 19-1-19 09:03
你又厚多士,

你今年吾去台灣入年貨了?
manu42l1963
|
12312 發表於 19-1-19 09:03
你又厚多士,
年紀大, 瞓唔著, 兩點幾至瞓、七點幾就起身.
聖誕剛剛去完, 今個月唔過台灣啦.
今年暫時編左去 六個地方, 但一次都冇 Plan 台灣, 聖誕都未有著落.
|
manu42l1963 發表於 19-1-19 09:10
年紀大, 瞓唔著, 兩點幾至瞓、七點幾就起身.
聖誕剛剛去完, 今個月唔過台灣啦.
今年暫時編左去 六個地方, ...

晒命呀,6⋯⋯個地方
manu42l1963
|
12312 發表於 19-1-19 09:11
晒命呀,6⋯⋯個地方
今年驛馬星動, 去六個地方, 行程緊湊 : 浪茄、大美篤、長洲、橋咀、蒲台島 ... 最後入愉景灣探屋企人.
|
manu42l1963 發表於 19-1-19 09:33
今年驛馬星動, 去六個地方, 行程緊湊 : 浪茄、大美騭、長洲、橋咀、蒲台島 ... 最後入愉景灣探屋企人. ...

你都是晒命,你哪有幾個地方我未去過
idaidang
|
Lqueenie 發表於 19-1-18 23:54
1大2小

1拖2,好勁
|
manu42l1963 發表於 19-1-19 09:33
今年驛馬星動, 去六個地方, 行程緊湊 : 浪茄、大美騭、長洲、橋咀、蒲台島 ... 最後入愉景灣探屋企人. ...

22-24想要雙床房+單人房,ok? (北口)
manu42l1963
|
12312 發表於 19-1-19 09:37
22-24 想要雙床房+單人房,ok? (北口)
盡力而為, 好多野控制唔到, 你咁講, 好大壓力.
|
manu42l1963 發表於 19-1-19 09:41
盡力而為, 好多野控制唔到, 你咁講, 好大壓力.

你"英俊瀟灑、勇敢決斷,決策英明",一定得既
Lqueenie
|
MissMaMa 發表於 19-1-18 23:56
更加要用多1張卡,萬一走失都聯繫到,我係咁諗

會帶定呀