請教有關HPV 9價疫苗針,急!

tky9802
|
想請教大家,知唔知邊度有呢隻HPV 9價疫苗針打(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Pulmma
|
tky9802 發表於 18-9-3 00:59
想請教大家,知唔知邊度有呢隻HPV 9價疫苗針打(emoji)

你打開冇得打? 周街都冇, 有都超貴。 試下問下家計會, 不過可能排到天荒地老至有得打
paramount1980
|
out of stocks unless you know agents or doctors.
_candy_
|
Pulmma 發表於 18-9-3 09:10
你打開冇得打? 周街都冇, 有都超貴。 試下問下家計會, 不過可能排到天荒地老至有得打
...

家計會都截咗隊,話2019先再問喎
無糖車厘子
|
要排隊打
|
8.5k,TST
mermaid2002
|
是否這隻?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
木土土
|
0030 發表於 18-9-3 09:41
8.5k,TST

一針定係三針價錢?
傻蛋蛋
|
我家庭醫生話藥廠有D問題停左出產, 唔知幾時會再有貨返
|
回覆 木土土 的帖子

三針價錢
Pulmma
|
我識得一間3000/1支
木土土
|
0030 發表於 18-9-3 14:12
回覆 木土土 的帖子

三針價錢

咁算平了
xnshanshan
|
黃大仙 6.5K 上星期打左第一針
|
木土土 發表於 18-9-3 18:08
咁算平了

宜家炒貴左了,早兩年才3k
jarjane
|
傻蛋蛋 發表於 18-9-3 13:41
我家庭醫生話藥廠有D問題停左出產, 唔知幾時會再有貨返

絕對唔係
仍然有供貨比個別醫生
ChloeMa
|
我上星期問家計會,青少年有hkid, 有針。 我星期一問,佢俾星期六 (9/1) schedule 我,可惜呀女唔得。
木土土
|
0030 發表於 18-9-3 18:32
宜家炒貴左了,早兩年才3k

3K 三針?印象由n年前開始有得打,從來都無咁平wow!
木土土
|
ChloeMa 發表於 18-9-3 18:41
我上星期問家計會,青少年有hkid, 有針。 我星期一問,佢俾星期六 (9/1) schedule 我,可惜呀女唔得。
...

家計會幾錢一針?
pigpig28
|
我兩星期前打去家計會book,都要book到下年11月先有得打,出面d針太海鮮價,所以我寧願等
|
木土土 發表於 18-9-3 19:24
3K 三針?印象由n年前開始有得打,從來都無咁平wow!

係,2017年頭