39週4第一胎 6分鐘痛一次 已入院

Siusiuren
|
凌晨2點入左院啦 每隔六分鐘就痛一次 每次痛成一分鐘 已經覺得幾痛 醫生無幫我check開左幾多度 姑娘話要3分鐘痛一次 成個肚痛先開始 但我依家已經覺得好辛苦 由6分鐘跳去3分鐘痛要幾耐啊(emoji)(emoji)bb可唔可以快啲出世啊(emoji)(emoji)(emoji)
JD930    發表於 18-9-3 15:29
bbforever
|
Siusiuren 發表於 18-9-3 03:04
凌晨2點入左院啦 每隔六分鐘就痛一次 每次痛成一分鐘 已經覺得幾痛 醫生無幫我check開左幾多度 姑娘話要3分 ...
陣痛愈來愈密就生得~
加油~
babyhowie
|
生產順利!
tingtingalex
|
加油媽咪。
Moti
|
人人唔同的
maywong288
|
加油~
BingoJoey
|
祝妳大小平安 !
jandk
|
祝你生產順利
joelu0719
|
加油加油加油!!!!你得架!
瀟灑兔兔
|
凌晨2點入左院啦 每隔六分鐘就痛一次 每次痛成一分鐘 已經覺得幾痛 醫生無幫我check開左幾多度 姑娘話要3分 ...

加油 祝您順利生產
小華子
|
我數過,平均每20秒大痛一次先叫疴得。
JD930
|

加油 一切順利
runningma
|
到每5分鐘痛一次or急屎感覺都要同姑娘講,祝生產順利
yee609
|
祝生產順利!BB快高長大!
bosch
|
頭先仲上到網即係未生得...

等你報喜, 祝順利.
洋洋
|
祝快快順利生B,加油
Dragonmama2012
|
我會心裡面唱歌,祈禱,做乜都好,主要係分散注意力,唔好諗住好痛!好痛就無咁咁痛

我一胎痛緊時走出去睇電視劇,另一胎睇中國女排同其他媽媽吹吓水,時間快點過
Ho_BB
|
祝福
VCBB小天使
|
bosch 發表於 18-9-3 07:06
頭先仲上到網即係未生得...

等你報喜, 祝順利.

X2
mandy952
|

痛到全身抽搐就可以上產房,我嗰時差不多5度先比人推上去