自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

會唔會有人比封利是小朋友開學?

我99就係咁做

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

加油

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

乖仔

翡翠宮

pi0219 發表於 18-9-3 11:00

我99就係咁做
你唔講都唔記得依d事喇,以前d人好興第一日開學比利是,擺d蔥呀擺d蒜呀入個書包裹面

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

facialchung 發表於 18-9-3 12:43
你唔講都唔記得依d事喇,以前d人好興第一日開學比利是,擺d蔥呀擺d蒜呀入個書包裹面
...

插d蔥落書包度, 我記得

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 pi0219 的帖子

有, 我奶奶, 小一開學時比咗封利是放書包, 今年中一了, 封利是仍在, 跟住阿仔書包返學... 但奶奶已不在了....

侯爵府

畀面勳章

bigheadshan 發表於 18-9-3 08:01
一定順利嘅,你有冇影相記錄佢第一日做小學生呀?

有呀!頭先放學見到佢笑容滿面,即時放下心頭大石

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bigheadshan 發表於 18-9-3 06:57
沖個涼實醒神哂呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

facialchung 發表於 18-9-3 12:43
...

係呀,攞個好意頭。

寶石宮

2023年兔年勳章

pi0219 發表於 18-9-3 11:00

我99就係咁做

講開先記得有人咁做

首頁

尾頁

跳至